Politerno > Україна і світ > Наливайченко розповів про “окреме” партнерство із Тимошенко та президентські амбіції (Відео)

Наливайченко розповів про “окреме” партнерство із Тимошенко та президентські амбіції (Відео)

  • 21 Вересня, 2017
  • 1494 Переглядів
  • 0

Рух “Справедливість” та партія “Батьківщина” є партнерами та діють у питанні боротьби із корупцією

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив лідер громадсько-політичного руху “Справедливість” та екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

Гість програми розповів, у чому полягає співробітництво громадсько-політичного руху, який він очолює, із партією “Батьківщина”.

“Так. Партнерство. Діємо, працюємо разом у питанні боротьби із корупцією. Окрема політична сила “Батьківщина”, Юлія Володимирівна на чолі. Окремо – рух “Справедливість”. Але для нас партнерство – це дія та захист людей”, – заявив Наливайченко.

Гість програми додав, що зараз не до виборів, натомість нині “треба зупинити репресії, які йдуть проти активістів, які борються із корупцією”.

“Ось, наприклад, моя роль. У Юлії Володимирівни – і фракції, і партії величезної – інша діяльність, інша роль, але партнерство так, підтверджую, залишаємо. По-європейськи, без кулуарщини працюємо. Так само, як і Міхеїл Саакашвілі, у нього є Рух нових сил. Є партнерство теж”, – зазначив Валентин Наливайченко.

Гість програми спростував те, що він співпрацює із американцями, які підтримують його політичні амбіції та його партію, у тому числі й фінансово:

“Категорично відкидаю будь-яку іншу співпрацю з будь-якими іншими міжнародними партнерами, окрім боротьби з корупцією та найголовнішим, що залишається навіть коли я пішов із посади, це отримання підтримки на найвищому рівні у США, європейських країнах, нашого суверенітету, нашої обороноздатності, тобто, у боротьбі проти російської агресії”.

Валентин Наливайченко заявив, що має президентські амбіції.

“Безумовно, є (президентські амбіції. – Ред.). У мене є впевненість у тому, що змінити лад у державі можна і треба, поборовши агресора і корупцію”, – вважає він.

Гість програми також розповів, яку коротку особисту розмову мав із Петром Порошенком, на той момент іще кандидатом у президенти.

“Він мені сказав: “Валентине, корупцію у парламенті і в суспільстві я налаштований зламати”. Відповідь Наливайченка була: “Я теж”.

Разом з тим, Валентин Наливайченко зазначив, що йому не відомо, чи закрита фабрика “Рошен” у російському Липецьку. Водночас він порадив менеджерам компанії, які ховають свої польоти до РФ через Казахстан, щоб ті перестали це робити.

“Це все одно всім відомо”, – додав гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE