Politerno > Україна і світ > Шкіряк про загибель голови правління “Київобленерго”: Бандити могли не мати наміру вбивати (Відео)

Шкіряк про загибель голови правління “Київобленерго”: Бандити могли не мати наміру вбивати (Відео)

  • 25 Вересня, 2017
  • 1612 Переглядів
  • 0

За наявною інформацією, злочинці могли не мати наміру вбивати голову правління ПрАТ “Київобленерго” Івана Поливяного.

Про це на телеканалі ZIK заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

Нагадаємо, учора ввечері невідомі особи проникли до будинку голови правління ПрАТ “Київобленерго” Івана Поливяного у селі Білогородка Києво-Святошинського району. Грабіжники побили господаря будинку, вимагаючи вказати місце, де схований сейф. Від отриманих травм чоловік помер.

“Страшний, цинічний, зухвалий злочин. Наразі здійснюються всі слідчо-оперативні дії. За тією інформацією, яка наразі є в наявності, злочинці, бандити, звірі – я інакше не можу назвати – могли не мати наміру вбивати, але людина загинула, її вже не повернеш. Зараз працюють оперативники, працюють слідчі, і дуже хочеться вірити, що цей злочин буде розкрито”, – зазначив гість програми.

Директор соціологічної групи “Рейтинг” Олексій Антипович зауважив, що відразу після початку реформи правоохоронної системи в Україні та появи поліції її підтримка була шаленою. Проте з часом рівень підтримки почав знижуватися і зараз оцінки є середніми, проте, на думку Олексія Антиповича, такий рівень підтримки є непоганим, адже колишня міліція, порівняно, була би “у програші”.

Проте гість програми закликав говорити і про те, наскільки безпечно почувають себе українці.

“У даному аспекті ми бачимо, що рівень небезпеки для звичайного українця зростає, щонайменше, за оцінками самих громадян у наших дослідженнях”, – заявив Олексій Антипович.

Директор соціологічної групи “Рейтинг” додав, що українцям ставили чітке запитання: “Наскільки безпечно ви себе почуваєте, йдучи додому після настання темряви”.

“Це абсолютно побутова річ, це кримінал на вулицях, не пов’язаний із війною, і цей показник з року в рік – але, знову ж таки, після початку війни, – зростає”, – заявив Олексій Антипович.

Чи слід пов’язувати такі результати із війною, а чи із недоліками у роботі правоохоронців, як зауважив гість програми, це треба досліджувати.

“Але те, що рівень побутової тривоги в українців зростає, це точно”, – наголосив він.

Читайте також: Вбивство глави “Київобленерго”: Експерти заговорили про переділ енергетичного ринку (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE