Politerno > Україна і світ > Дубинський: Як Адміністрація президента в своїх “темниках” просить лояльних експертів і ЗМІ дискредитувати НАБУ

Дубинський: Як Адміністрація президента в своїх “темниках” просить лояльних експертів і ЗМІ дискредитувати НАБУ

  • 6 Жовтня, 2017
  • 1546 Переглядів
  • 0

“Чи задоволений я роботою цього органу? Так, я задоволений. Адже це новий, ефективний, незалежний орган по боротьбі з корупцією, який створювався за допомогою наших іноземних партнерів”, – сказав Порошенко про НАБУ.

Прочитали?

А тепер, прочитайте про те, як Адміністрація президента в своїх традиційних “темниках” просить лояльних експертів і ЗМІ дискредитувати НАБУ.

У цих темниках АП пропонує ознайомитися з текстом “найманого блогера” Віктора Уколова, в якому той звинувачує НАБУ в політичній ангажованості та боротьбі з режимом.

Після чого, “інформаційні групи, дружні експерти й дружні журналісти” повинні поширити відповідні тези і звертатися до директора НАБУ Артема Ситника з питанням про відставку.

Зі свого боку теж хочу звернутися до пана Ситника, і запропонувати йому звернути увагу на автора цих темників АП Oleg Medvedev, який крім держ бюджету – відмінно (і офіційно) доїть різні видання типу “5 канал” і “Обозреватель”.

Олександр Дубинський, опубликовано на сторінці автора у Facebook

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE