Politerno > Україна і світ > З’явилось відео викрадення Мерседеса Грановського – нардеп спростовує крадіжку документів (Відео)

З’явилось відео викрадення Мерседеса Грановського – нардеп спростовує крадіжку документів (Відео)

  • 7 Жовтня, 2017
  • 1610 Переглядів
  • 0

У розпорядження “Страни” з’явилося відео, як 5 жовтня невідомий викрав броньований Мерседеса S-класу прямо з парламентської парковки.

В цьому авто імовірно зберігалися документи нардепа від БПП Олександра Грановського, якого називають “смотрящим” за судами від Банкової.

В с вою чергу сам нардеп від БПП Олександр Грановський спростував повідомлення ЗМІ про те, що з машини, яку було  викрадено з-під Кабміну, зникли ноутбук та сумка з документами на його ім’я.

Про це Грановський повідомив у коментарі УП.

 Нардеп не підтвердив інформацію про те, що в нього щось викрали.

“Не жартуйте… Усе у повному порядку”, – заявив Грановський.

На уточнення, чи він спростовує інформацію про угон його авто та викрадення речей, нардеп відповів ствердно.

У свою чергу у Печерському райуправлінні поліції м.Києва Українській правді повідомили про те, що факт угона авто мав місце.

“Є заява про те, що був угон авто. За деякий час автомобіль знайшли та повернули власнику…  Про те, що з авто щось зникло, у заяві повідомлення немає”, – зазначили у поліції.

Поліція встановлює особу зловмисника, який угнав авто, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.289 КК України – “Незаконне заволодіння транспортним засобом”, що карається карається штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE