Politerno > Україна і світ > У ветеранів АТО загострене відчуття справедливості, – Олександр Мартиненко (Відео)

У ветеранів АТО загострене відчуття справедливості, – Олександр Мартиненко (Відео)

  • 12 Жовтня, 2017
  • 1408 Переглядів
  • 0

Незважаючи на те, що у колишніх бійців АТО є різні політичні погляди, їх об’єднує жага до справедливості. Адже пережите на фронті просто не дозволяє мислити по-іншому.

Про це на телеканалі ZIK зазначив директор інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” Олександр Мартиненко.

“Кожен боєць АТО – це особистість, яка дотримується своєї етики, має свої переконання та політичні погляди. Звісно, як і всі українці, військові хочуть, аби на їхній території все було добре. Та водночас їм притаманна дещо сильніша риса – особливо гостре відчуття справедливості. Саме армія, фронт, пролита кров і втрата побратимів не дозволяють мислити по-іншому”, – говорить гість програми.

Олександр Мартиненко наголошує на тому, що бійці, повертаючись додому, мають розуміти, що їхні зусилля і втрати не були марними.

“Люди, повертаючись додому із фронту, мають розуміти, що все було не дарма. Про це має подбати суспільство і влада. Адже бійцям складно пристосуватись до мирного життя, коли за кілька сотень кілометрів лунають гучні вистріли і помирають друзі”, – коментує директор інформаційного агентства.

Проживаючи на території, де немає війни, ветеранам АТО складно знайти собі місце, зазначає Мартиненко.

“Комусь із бійців вдається повернутись на старі посади, хтось – шукає роботу. Але є й ті ветерани, які не можуть інтегруватись. Їм не таланить знайти нормально оплачуване заняття. Тоді вони обирають шлях кримінальних або політичних дій. Я вважаю, що це погано, тому людям потрібно допомагати військовим, що повернулись з фронту”, – додає гість.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE