Politerno > Україна і світ > Саакашвілі: Усі в Міноборони знають, що генерал Павловський є корумпованим (Відео)

Саакашвілі: Усі в Міноборони знають, що генерал Павловський є корумпованим (Відео)

  • 15 Жовтня, 2017
  • 1508 Переглядів
  • 0

Поки ці люди заробляють на війні й на крові українських військових, то бойові дії будуть тривати якомога довше, щоб корупціонери далі могли збагачуватися.

Про це заявив український та грузинський політик, екс-губернатор Одеської області та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі на телеканалі ZIK.

“Якщо влада виконає вимоги протесту, а зокрема проголосує за Антикорупційний суд, то це буде означати, що всі справи НАБУ реально підуть до суду. Своєю чергою, якщо запрацює Антикорупційний суд, то, наприклад, справа генерала Павловського, якого позавчора затримали, реально зможе дійти до логічного завершення”, – пояснив Саакашвілі.

Політик упевнений, що поки такі люди, як Павловський, заробляють на війні й на крові українських військових, то бойові дії будуть тривати якомога довше, щоб корупціонери далі могли збагачуватися.

“Усі в Міністерстві оборони знають, що генерал Павловський є корумпованим. Але, насправді, у Міноборони більшість посадовців є крадіями”, – вважає Саакашвілі.

У відповідь на затримання генерала Павловського, Президент України Петро Порошенко різко прокоментував такий інцидент, офіційно заявивши, що за розкрадання армії під час війни кожному “повідрубує руки”.

“Через півгодини після того, як Порошенко зробив таку заяву, його головний бізнес-партнер Свинарчук-Гладковський пішов до суду і взяв на поруки генерала Павловського. Тобто, таким людям просто не можна вірити, оскільки вони не вміють не брехати”, – заявив екс-президент Грузії.

Відтак, суспільство має говорити з таким політиками на їхній мові, і не давати жодних поступок, вимагаючи негайно виконати всі умови громадськості, а саме: прийняти закон про незалежний Антикорупційний суд та зміни до виборчого законодавства, а також скасувати депутатську недоторканість, прийняти процедуру імпічменту президента та решту важливих вимог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE