Politerno > Україна і світ > Вивести артилерію під Маріїнський палац – це жахлива провокація влади, – Іван Лозовий (Відео)

Вивести артилерію під Маріїнський палац – це жахлива провокація влади, – Іван Лозовий (Відео)

  • 18 Жовтня, 2017
  • 1392 Переглядів
  • 0

Перекривати весь центр Києва з 6-ї години ранку, виводити артилерію в Маріїнський палац і стріляти – це взагалі жахлива провокація з боку влади.

Про це на телеканалі ZIK заявив член політради “Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі” Іван Лозовий.

Ведучий програми зауважив, що радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк сьогодні заявив, що учасники мітингу під Верховною Радою планують штурмувати будівлю парламенту і використовувати для цього “вибухові пакети”. Також ведучий додав, що поки що жодних провокацій не було.

Однак на переконання члена політради “Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі” Івана Лозового, провокації були, зокрема, з боку влади.

“Я не погоджуюсь із тим, що не було провокацій. І перша провокація – це такі посилені заходи безпеки. По-перше, нечувані і лише для того, щоб вийшли 10 тисяч людей помітингувати та мирно протестувати, що є їхнім конституційним правом. Тому перекривати весь центр столиці з шостої години ранку, виводити артилерію в Маріїнський палац і стріляти – це взагалі жахлива провокація з боку влади”, – заявив Іван Лозовий.

Гість програми каже, що такі дії влади показують її страхи та її слабкість.

“По-перше, це показує, що влада боїться народу, а по-друге, що влада не готова на ці реформи”, – додав Лозовий.

Додамо, сьогодні у Києві зібрався кількатисячний мітинг. Активісти вимагають зняти депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство та створити антикорупційний суд. За порядком наглядають близько 3,5 тисяч правоохоронців.

Вранці 17 жовтня у Маріїнському парку у центрі столиці встановили артилерійські гармати. Про це у facebook повідомив Олександр Гусєв.

Нардеп Володимир Ар’єв пояснив, що гармати стоять у зв’язку з візитом президента Мальти: “За протоколом, державні візити супроводжуються салютом з гармат. Холостими, звісно. Сьогодні починається державний візит президента Мальти”, – написав він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE