Politerno > Україна і світ > Коли депутат пояснює, що щось дуже складно зробити – він обманює, – аналітик (Відео)

Коли депутат пояснює, що щось дуже складно зробити – він обманює, – аналітик (Відео)

  • 19 Жовтня, 2017
  • 1532 Переглядів
  • 0

“Створити робочу групу” в лексиці депутата означає завалити питання. А коли він пояснює, що щось дуже складно зробити, він обманює. Якщо б нардепи справді хотіли закон про нормальні вибори, то взяли і ухвалили б його, адже насправді це зовсім нескладно.

Про це  на телеканалі ZIK заявив директор аналітичного центру “Політика” Микола Давидюк.

“Коли депутат пояснює, що щось дуже складно зробити, це означає, що він обманює. Якщо він говорить, що якийсь процес триватиме довго, значить він хоче його завалити. Насправді психіка роботи депутата і моторика його думок є саме такими. “Створити робочу групу” в їхній лексиці означає завалити питання”, – заявив Микола Давидюк.

На його думку, якщо б нардепи справді хотіли створити закон про нормальні вибори, то так би й зробили, адже насправді це зовсім нескладно.

“Але на це потрібні бажання і політична воля. От депутати іноді говорять, що політичної волі немає. Вибачте, коли є бажання змінити країну на краще, тоді з’являються політична воля, голоси та люди, які готові це реалізувати. А зараз вони кажуть, що треба створити робочу групу, бо це дуже складні питання. А інші питання, що вони вирішують, нескладні?”, – запитує директор аналітичного центру “Політика”.

Окрім цього, він зазначив, що насправді дуже важливим для парламенту є не слухати ті “подачки”, які їм дають політичні партії з вулиці, а ухвалювати закони, які дуже важливі для держави.

“Ця колотнеча теж може бути штучною, вона може створюватися навіть не стихійно, а маніпулятивно. Коли нардепи починають грати між собою і ставити людей в дурні словами про створення робочої групи – це низько. Сьогодні країна має рости і розвиватися, а створення робочих груп цього росту не додає”, – каже аналітик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE