Politerno > Україна і світ > Саакашвілі пообіцяв показати на будівлі ВР PowerPoint презентацію

Саакашвілі пообіцяв показати на будівлі ВР PowerPoint презентацію

  • 20 Жовтня, 2017
  • 1514 Переглядів
  • 0

У презентації на стіні Верховної Ради глава руху “Рух Нових сил” Михайло Саакашвілі покаже учасникам майдану як змінити Україну за п’ять сесійних тижнів.

Про це він заявив в інтерв’ю каналу NewsOne.

“У суботу, о 18:00, на “Площі справжніх реформ” я проведу презентацію на фасаді Верховної Ради “Плану 70 днів”, як можна змінити Україну за п’ять сесійних тижнів”, – сказав Саакашвілі.

Він також зазначив, що тих гасел, які були присутні спочатку на акції простесту з 17 жовтня вже недостатньо, “необхідно розширити горизонт” і “вмістити всі вимоги в гасло “Україна після Порошенко”.

“Справжнього Порошенко вкрали. Того Порошенко, який стояв на бульдозері. Замінили на Захарченка, Януковича чи посіпаку Путіна і наділи маску. (…) Люди хочуть бачити Україну після Порошенко. Це будуть не три вимоги, які ми висували. Це буде не “Україна без Порошенка”, як раніше “без Кучми” або ще когось, а саме після нього. Нам потрібен спокійний перехід. (…) Україна без влади Ахметова. Україна з людськими тарифами. Україна, де не буде влади олігархів. Звідки люди не будуть їхати. Завтра я зроблю Пауерпойнт презентацію на стіні Верховної Ради у відповідь на їхню брехню. Я покажу, як можна змінити Україну за п’ять сесійних тижнів”, – заявив Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE