Politerno > Україна і світ > Годинники та сумочки за сотні тисяч гривень – слуги народу такі близькі

Годинники та сумочки за сотні тисяч гривень – слуги народу такі близькі

  • 21 Жовтня, 2017
  • 1584 Переглядів
  • 0

Нардеп Дмитро Лінько в годиннику від швейцарського бренду IWC, фото: Ізим Каумбаев, “Страна”

Незважаючи на те, що в останні дні нардепи скаржилися на дискомфорт від мітингувальників під Радою (мовляв, ті ображають і нападають на народних обранців), це поки ніяк не вплинуло на депутатську моду.

Парламентарії продовжують хизуватися в одязі і з аксесуарами ціною в сукупну зарплату простого українця за кілька років.

У Лінько швейцарський годинник

Народний депутат з “Радикальної партії” Дмитро Лінько намагається в Раді не показувати свої аксесуари. Але на хвилину він втратив пильність і журналісти встигли зафіксувати модель його годинника.

Отож, соратник Олега Ляшка носить аксесуар швейцарського бренду IWC (International Watch Company) – виробника годинників класу “люкс”. Якщо вірити інформації на сайті-виробника, в 2014 році бренд IWC був оцінений в 760 000 000 швейцарських франків, що вивело його на восьме місце в рейтингу найдорожчих брендів виробників швейцарських годинників.

Народний депутат Лінько носить годинник, корпус якого виконаний з нержавіючої сталі, ремінець – зі шкіри алігатора, скло з сапфірового кришталю, стійке до подряпин. Пірнати в такому годиннику можна на глибину 30 метрів.

Вартість моделі $ 6474 або 171 043 гривні за курсом НБУ на 19.10.2017. Або ж більше 20 середньомісячних зарплат українця. Відзначимо, що в декларації Дмитра Лінька за 2016 рік – годинник відсутній. Хоча він зобов’язаний декларувати речі, вартість яких перевищує 100 прожиткових мінімумів на 1 січня звітного року (у 2016 році – 1378 грн).

Годинники Мосійчука від Roger Dubuis

Колега Лінько народний депутат з “Радикальної партії” Ігор Мосійчук теж засвітив свій коштовний годинник.

Зазвичай він в парламент приходить в якихось бюджетних аксесуарах, а тут під час його виступу з трибуни журналісти встигли зафіксувати модель його швейцарського годинника.

Нардеп Мосійчук в годиннику Roger Dubuis, фото: Аркадій Манн, “Страна”

Ігор Мосійчук носить годинник швейцарського бренду Roger Dubuis.

Ця модель Easy Diver Men Wristwatch 44 MM з лімітованої серії коштує $ 16 658 або 446 тис. 434 грн за курсом НБУ на 05.10.2017 року. Зараз вони продаються тільки б/у і зі знижкою.

Секонд-хенд можна замовити в онлайн магазині за $ 8329. Продавець стверджує, що вони “як новенькі”. Аксесуар створений для любителів водних видів спорту, їх водонепроникність – 300 метрів. Циферблат виконаний із золота, а на ремінці – застібка з цього ж дорогоцінного металу. Відзначимо, що цей годинник є в декларації Мосійчука за минулий рік, так як він зобов’язаний декларувати речі, вартість яких перевищує 100 прожиткових мінімумів на 1 січня звітного року (у 2016 році – 1378 грн).

Лабутени Ірини Луценко

Дружина генерального прокурора Ірина Луценко продовжує демонструвати свій смак і вишуканість.

Цього разу нардеп від БПП прийшла в сесійний зал в туфлях-човниках Christian Louboutin. Це взуття французького бренду відрізняється підошвою червоного кольору і високими шпильками.

Ірина Луценко в туфлях Christian Louboutin, фото: Ізим Каумбаев, “Страна”

Верх взуття виконаний з мережива, що додає нарядності. Вартість пари – € 625 або 19 400 гривень.

Сумка Луценко від Dior

Дружина генерального прокурора Ірина Луценко не перестає приходити в Раду з дизайнерськими аксесуарами. Нагадаємо, що саме у неї велика колекція сумок світових брендів.

Ірина Луценко з сумкою від Dior, фото: Ізим Каумбаев, “Страна”

Модель сумки під назвою Diorissimo від Dior, з якої побачили Ірину Луценко, вперше випущена у світ в 2012 році. За основу взяли знамениту сумочку Lady Dior, але збільшили в розмірі і виконали з м’якої шкіри.

У дружини генпрокурора Луценко від БПП сумка комбінованих кольорів – синій з вкрапленнями зі шкіри алігатора. Однак колірна палітра цих сумок безмежна. На сьогоднішній день ціна аксесуара – $ 2980 або майже 80 000 грн.

Донець в платті від Луї Віттон

Представниці “Народного фронту” в парламенті Тетяні Донець вже не зовсім вдається приховати свій вагітний животик. Як відомо, Тетяна та її чоловік, сусід по Верховній Раді нардеп Денис Дзензерський готуються стати батьками.

Майбутня мама одягла на роботу плаття з нової колекції французького бренду Louis Vuitton.

Вагітна Тетяна Донець в плаття від Louis Vuitton, фото: Ізим Каумбаев, “Страна”

Зниженна талія цієї сукні підкреслена поясом, прикрашеним фірмовим декором Flower Crowns і ювелірної застібкою із золотистою літерою V.

Склад – 68% вовни і 32% шовку. Таке плаття, як у Донець, коштує $ 2960 або 78 203 гривні.

Нагадаємо, що в лютому минулого року, на День святого Валентина – Тетяна Донець вийшла заміж за свого колегу по фракції “Народний фронт” Дениса Дзензерський.

У пари був службовий роман, вони обидва з Дніпра, в залі парламенту сидять на сусідніх кріслах, стан обох обчислюється в мільйонах, судячи з податковими деклараціями.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE