Politerno > Тернопільщина > Тернопільський депутат-священник не проти земельних махінацій?

Тернопільський депутат-священник не проти земельних махінацій?

  • 23 Жовтня, 2017
  • 1428 Переглядів
  • 0

На засідання земельної комісії Тернопільської міськради був винесений проект рішення “Про зупинення проблемних забудов у місті Тернополі” та за його включення в порядок денний, на жаль, не вистачило голосів.

При загальній кількості членів комісії 8 осіб, для кворуму і прийняття результативного рішення потрібно 5 голосів. На комісії були присутні рівно 5 членів. Проголосували «за» лише 4 депутати.

– Дякую членам комісії Андрію Шкулі (голова земельної комісії – авт.), Тарасу Серетному, Роману Навроцькому, Любомиру Балуку. Не зрозумілих мені причин депутат Володимир Гринда (на фото, представник церкви – авт.)утримався при голосуванні за включення в порядок денний даного проекту. Можливо, не розібрався в його суті. Будемо пробувати включати в порядок денний комісії дане рішення на наступних засіданнях, – повідомив ініціатор проекту, депутат Іван Сороколіт.

А тим часом йшлося про припинення будівельних робіт та призупинення підготовчих робіт на територіях, де останнім часом виникали конфлікти між мешканцями та забудовниками – бульвар Петлюри, вулиця Симоненка, 1, ПК «Березіль» (поблизу багатоквартирних будинків на вул. Орлика, Драгоманова, Дружби).

Додамо, що Володимир Гринда входив до складу франкції «Батьківщина», яка дуже лояльно і навіть прихильно ставиться до міського голови Сергія Надала. Більше того, депутати всупереч вказівки партії проголосували за зміни до Генплану міста, за що були виключені з політичного об’єднання. Та сам Володимир Гринда партійного квитка не мав, тож конфлікт обійшов його стороною.

Репортер
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE