Politerno > Тернопільщина > “Завтра у міській раді буде гаряче!” – Іван Сороколіт закликає тернополян відвідати сесію

“Завтра у міській раді буде гаряче!” – Іван Сороколіт закликає тернополян відвідати сесію

  • 23 Жовтня, 2017
  • 1435 Переглядів
  • 0

Завтра у міській раді буде гаряче!

Є дві найрезонансніші проблеми:

1. “Торфові” котельні.
2. Забудова парків.

Це лише ті дві, про котрі знає велика кількість тернополян. Проте є ще десятки проблемних сесійних питань (додаю ілюстрацію з тими, які мені вдалося вирахувати) .

Міський голова і, ймовірно, частина депутатів не хочуть чути громаду і живуть у своїй вигаданій реальності.

Незалежно від результатів завтрішньої сесії, рів, котрий з’явився між народними обранцями і громадою буде збільшуватись та перетворюватись у незворотню прірву. Ліквідувати її не вийде жодними ремонтами прибудинкових територій та іншими локальними “подачками” виборцям. Ця “бруківочна” логіка може тимчасово допомогти лише одній особі – міському голові.

Сергій Надал вміло навчився концентрувати виключно на собі позитиви від витрачання більш ніж двох мільярдного бюджету, а негатив ділити і навіть повністю перекладати на депутатів.

Коли депутати зрозуміють цю хитрість – буде вже надто пізно. Факт оновлення персонального складу депутатського корпусу попереднього скликання на майже 90% нічого не підказав депутатам.

Завтра не буде якоїсь остаточної перемоги над мафією, корупцією, “договорняками”, “схемами” чи “системою” вцілому. Завтра – лише черговий важливий крок громади у відстоюванні своїх інтересів та розбудові громадянського суспільства.

З кожним днем, місяцем все більше людей (включно з депутатами, політиками, громадськими діячами) визначаються на ділі у власних цінностях, принципах та позиціях.

Настане час, коли тим, хто вирішив йти на поводу “системи” і зайшов в глибокі залежності від Сергія Надала буде страшно вийти на вулицю, щоб отримати щиру “подяку” від тернополян.

Та усе однозначно буде добре! Борімось і поборемо!

Тож завтра о 9:00 усі на сесію!

Іван Сороколіт

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE