Politerno > Україна і світ > Апеляційний суд теж відмовився заарештовувати сина Авакова

Апеляційний суд теж відмовився заарештовувати сина Авакова

  • 14 Листопада, 2017
  • 1574 Переглядів
  • 0

Апеляційний суд Києва також відмовився заарештовувати сина глави МВС Олександра Авакова, якого відпустили під особисте зобов’язання по “справі рюкзаків” НАБУ.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Суд відхилив апеляцію Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), яка клопотала про арешт для сина Авакова з застовою в 5 млн грн.

Таким чином Апеляційний суд залишив без змін рішення Солом’янського райсуду Києва від 1 листопада.

Раніше повідомлялось подробиці у справі “рюкзаків Авакова”.

Підозрювані в корупційній схемі нібито встигли перевести в готівку через конвертаційний центр 14 млн гривень, а на 3 млн гривень пошили ці рюкзаки. План нібито розробляв зам Авакова Сергій Чеботар. Також нагадаємо, що у сина Авакова суд заарештував дві квартири, у Чеботаря квартиру і два будинки.

Як відомо, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря і керівника IТ-компанії “Turboseo” Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом’янський суд Києва прийняв до уваги вимоги прокурорів щодо п’ятимільйонної застави і носіння електронного браслета для сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, але задовольнив їх частково і відпустив його під особисте зобов’язання. Слідом за сином Авакова суд відпустив і екс-заступника глави МВС Чеботаря

Як повідомлялось, після суду син Авакова приїхав в МВС і пробув там до глибокої.

Згодом стало відомо, що Солом’янський районний суд Києва заарештував квартиру сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, а також нерухомість колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та бізнесмена Володимира Литвина.

Читайте також: Чому перші обшуки і затримання у справі “рюкзаків Авакова” не відбулися ще в січні

або “До сина Авакова не застосували навіть застави, але при цьому суди кожен день наповнюють в’язниці крадіями з ринку”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE