Politerno > Україна і світ > Найєм каже, що ще два співробітника НАЗК озвучать факти порушень

Найєм каже, що ще два співробітника НАЗК озвучать факти порушень

  • 15 Листопада, 2017
  • 1383 Переглядів
  • 0

Ще два співробітника Національного агентства з попередження корупції хочуть озвучити факти порушень у НАЗК.

Про це повідомляє 15 листопада народний депутат від БПП Мустафа Найєм.

“#SolomatinaGate в НАЗК обростає новими дійовими особами – сьогодні о 15:00 на засідання антикорупційного комітету прийдуть ще два співробітника Нацагенства, які висловили готовність слідом за Ганною Соломатіною публічно озвучити нові факти порушень у НАЗК”, – пише він у Facebook.

За словами Найєма, зокрема, на засідання прийде один з аудиторів, який надасть звіт про фальсифікації і порушення при проведенні спеціальних та повних перевірок декларацій народних депутатів і членів уряду.

Учора Мустафа Найєм підтвердив особу співробітника АП, який контролює перевірку декларацій в НАЗК

Як повідомлялось, 14 листопада керівник департаменту фінансового контролю Національного агентства з запобігання корупції Ганна Соломатіна звинуватила голову НАЗК Наталію Корчак у фальсифікаціях перевірок електронних декларацій.

Соломатіна заявила також, що члени НАЗК змушували представників департаменту фінансового контролю перевіряти тих, хто не мав підлягати перевірці.

Анна Соломатіна також заявила, що працівників агенства викликали в Адміністрацію президента для інструктажу щодо оприлюднення висновків перевірки декларацій.

Пізніше стало відомим ім’я куратора в АП, з яким НАЗК погоджувало перевірки декларацій.

В Адміністрації президента заявили, що їхні співробітники не причетні до фальсифікацій перевірки електронних декларацій.

Згодом у НАЗК повідомили, що агенція направить до суду позовну заяву з вимогою спростувати інформацію про можливі фальсифікації перевірок декларацій.

Читайте також: “Роботу НАЗК потрібно припинити. Сенсу від такого агентства немає” – Соломатіна розповіла цікаві подробиці (Відео)

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE