Politerno > Тернопільщина > Управління освіти підтримує нерадивих директорів шкіл, а справжніх менеджерів залишає без грошей – Остапчук

Управління освіти підтримує нерадивих директорів шкіл, а справжніх менеджерів залишає без грошей – Остапчук

  • 1 Грудня, 2017
  • 2360 Переглядів
  • 0

Один з найвідомішиї і найуспішніших директорів шкіл Тернополя, колишній очільник міського управління освіти Олександр Остапчук, який тривалий час очолює загальноосвітню школу №6, дорікнув керівництву тернопільської освіти, що те “підтримує нерадивих директорів шкіл, а справжніх менеджерів залишає без грошей”.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

1. Як називаються директори, які роками сиділи на своїх посадах, без фінансування з бюджету і нічого не робили для покращення матеріально-технічного стану школи(нема грошей- нема як робити)? (таких багато) 

2. Як називаються директори, які в час бюджетного безгрошів”я забезпечували різними шляхами школу і обладнанням, і гарними ремонтами, і енерг.вікнами(ризикували) ?(таких багато) 

В першому випадку – нерадиві. В другому – менеджери.

І тут в бюджеті з”являються гроші. Першим директорам(нерадивим) дають гроші і на вікна, і на кабінети іт.д. Другим(менеджерам)-кажуть: “У вас і так багато всього є. Досить з вас. А от тим(нерадивим) треба допомогти”. Як в цьому випадку називаються директори? Перші- стратеги, другі-недалекоглядні?

Як відомо, начальником управління освіти і науки Тернопільської міської ради є довірена особа і близька соратниця міського голови Сергія Надала Ольга Похиляк. Подейкують, що Ольга Петрівна має дещо заангажоване ставлення до Олександра Остапчука. Та й про “фаворитизм” під час її керування освітою Тернополя говорять не перший рік. Тож, як розповідають освітяни, проблема розпреділення коштів в Тернополі існує. З цього приводу не перший рік в місті точаться дискусії і проводяться круглі столи.

Раніше ми повідомляли, що 20 квітня відбулось засідання круглого столу на тему: “Проблеми освіти Тернополя: питання – відповіді”. Чому на одну школу із бюджету міста виділили понад 2 млн грн, а на іншу 25 тисяч, пояснила начальник управління освіти та науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Читайте також: Як депутати розподіляли залишки бюджету Тернополя

або Центр громадського контролю “ДІЙ!” провів круглий стіл на тему “Проблеми освіти Тернополя”

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE