Politerno > Тернопільщина > Відомий під прізвиськом “Психотроп” піарник Надала обзавівся кабельним телеканалом

Відомий під прізвиськом “Психотроп” піарник Надала обзавівся кабельним телеканалом

  • 5 Грудня, 2017
  • 4607 Переглядів
  • 2

Минулого тижня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію на кабельне мовлення Тернопільському телеканалу “Тернопіль-1” (ПП “ТРО “Тернопіль-медіа”).

Як повідомляє “Медіаняня“, кінцевим бенефіціаром і директором компанії зазначений власник радіостанції “УХ-Радіо” Юрій Фартушняк.

Про новий телеканалі Фартушняк говорив мало: “Ми б хотіли створити мовлення з сучасними технологіями, за допомогою яких видавати більш оперативні повідомлення в ефір. А також надавати думку відомих особистостей”, – сказав він і нагадав, що працює в місцевих ЗМІ з 1997 року.

Цієї інформації для отримання ліцензії виявилося достатньо.

Другим рішенням регулятор продовжив мовну ліцензію “Ух-Радіо” (ПП ТРО “Українська хвиля”), дія якої закінчувалося 19 грудня, на сім років.

Радіостанція мовить з 1998 року, а з 2004-го (і до поява квот, а також мовників “Країна ФМ” і “Радіо Один”) була єдиною в країні, яка працювала виключно в форматі україномовної музики.

Телеканал “Тернопіль-1” почне мовлення в першому півріччя 2018 року. Ліцензія видана строком на 10 років і в ній прописано цілодобове мовлення. У програмній концепції, зокрема, вказані релігійні програми – 30 хвилин в день.

За інсайдерською інформацією “Політерно” головним інвестором новоствореного каналу є власник будівельної компанії “Креатор-буд” Ігор Гуда. Джерела стверджують, що це його спільний з міським головою Тернополя Сергієм Надалом проект і Фартушняк лише номінальний власник.

Останніми роками Фартушняк тісно пов’язаний з Сергієм Надалом – його називають особистим піарником Сергія Віталійовича. Прославився використанням брудних технологій. Через одну з них від місцевих ЗМІ та громадських активістів отримав прізвисько “Психотроп”. З 2010 по 2015 рр. Фартушняк був депутатом Тернопільської міської ради та входив до промерської фракції ВО “Свобода”.

Діліться у соцмережах:

2 коментарі

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE