Politerno > Тернопільщина > Сороколіт і Турський вимагають включити в порядок денний наступної сесії ТМР питання дискримінації дітей (Документ)

Сороколіт і Турський вимагають включити в порядок денний наступної сесії ТМР питання дискримінації дітей (Документ)

  • 12 Грудня, 2017
  • 1450 Переглядів
  • 0

Депутати Тернопільської міської ради Іван Сороколіт та Ігор Турський вимагають оприлюднити та включити до порядку денного наступної сесії міськради питання про скасування п. 4 рішення ТМР від 24.02.17 р, №7/14/19 “Про взаємовідносини з об’єднаними територіальними громадами (іншими органами місцевого самоврядування) у сфері надання послуг”. Іншими словами, скасувати дискримінаційну норму, котра обурила матерів, діти яких не зареєстровані в Тернополі.

“Будьмо готові, що Сергій Надал продовжуватиме грати вар’ята і не помічатиме і цього також проекту рішення”, – попереджає Іван Сороколіт на своїй сторінці у Facebook.

Депутат закликав секратаря міськради Виктора Шумаду оприлюдніти проект рішення, а також усі попередні.

“Розуміємо, що це не подобається міському голові. Але така вже доля депутатів і секретаря ради. Служити слід людям, а не міському голові. Вибачте, але змушений акцентувати на таких моментах все більше і більше”, – зазначив депутат.

Згадує Сороколіт і про депутатів, які “не помічають”, як міський голова дозволяє настільки брутально перешкоджати трійці екс-свободівців депутатській діяльності, маючи на увазі блокування приміщення ТМР свободівськими “активістами”.

“Припинити дискримінацію дітей слід не на словах, а юридично”, – дописує у Facebook депутат Ігор Турський.

“Відміна аморального рішення міськради – це позиція моя як депутата та вимога громадськості. Переконаний, що тернополянами є ті, хто наповнює казну міста”, – пише екс-свободівець.

Саме Ігор Турський зареєстрував вищезгаданий проект рішення.

“Віктор Шумада, прошу оприлюднити та вчинити всі необхідні дії для включення в порядок денний даного питання як додаткового на найближчій сесії міськради. Будь-які відговірки вважаємо маніпуляціями і неприйнятні”, – підсумовує депутат.

Читайте по темі: Революція мам у Тернополі: розлючені жінки з дітьми сьогодні штурмували міськраду (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE