Politerno > Україна і світ > Луценко каже, що сперечається з президентом

Луценко каже, що сперечається з президентом

  • 13 Грудня, 2017
  • 1280 Переглядів
  • 0

Генпрокурор Юрій Луценко розповів, що під час спілкування з президентом Петром Порошенком виникають “достатньо бурхливі емоції”.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу ZIK.

 “Це не секрет, що ми з ним спілкуємося та обговорюємо ситуацію. Інколи це достатньо бурхливі емоції, тим не менше, у більшості випадків, я розумію логіку його дій. Він розуміє логіку моїх дій”, – зазначив генпрокурор.

Він додав, що вважає неправильним виносити назовні свої суперечки з президентом.

“Я вважаю непристойним, неправильним виносити назовні свої суперечки з президентом, хоча вони існують”, – заявив Луценко.

Крім того, за його словами, Порошенко не впливає на його роботу стосовно судів над членами “Блоку Петра Порошенка”, яких підозрюють у корупції.

“Інше питання, що чомусь яскраво висвітлюється проблема Саакашвілі і кажуть, що Луценко солдат Порошенка і при цьому замовчується, що … із двох з половиною тисяч корупціонерів, яких ми віддали в суд, я думаю, тисячі дві з правлячої партії. Президент ніколи мені цього не забороняє і не вимагає робити якось інакше”, – сказав генпрокурор.

Раніше деякі інтернет-ресурси поширили інформацію із посиланням “на джерела”, що між президентом Петром Порошенком і Луценком відбулася телефонна розмова, під час якої генпрокурор повідомив про рішення піти з посади, однак на прохання президента глава ГПУ до кінця поточного року залишиться на своєму посту.

У Генеральній прокуратурі кажуть, що чутки про звільнення її очільника Юрія Луценко, які поширюються в ЗМІ, не відповідають дійсності.

12 грудня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ готова пройти всі інстанції для оскарження судових рішень щодо політика Міхеіла Саакашвілі та ректора Петра Мельника, які вважає проявом демократії.

Також Луценко сказав, що у ході спецоперації ГПУ і СБУ прослуховували не лише олігарха-втікача Сергія Курченка, лідера “Руху нових сил” Міхеіла Саакашвілі, його соратника Северіона Дангадзе, а й офіцера ФСБ Росії.

Читайте також: По кому дзвонить Цокол. Що означає рішення Печерського суду по Саакашвілі для Порошенка і України

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE