Politerno > Україна і світ > Саакашвілі пояснив, у яких питаннях не може бути компромісів з владою

Саакашвілі пояснив, у яких питаннях не може бути компромісів з владою

  • 16 Грудня, 2017
  • 1440 Переглядів
  • 0

Лідер “Руху нових сил” Міхеіл Саакашвілі закликав на черговий “Марш за імпічмент” та заявив, що у “переговорах з усіма політичними суб’єктами, включно з Банковою” не може бути жодних компромісів з низки питань.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ми повинні вийти на марш, щоб утримати владу від останнього кроку, який зробить її диктатурою… Коли я говорю про необхідність переговорів з усіма політичними суб’єктами, включно з Банковою, вони потрібні в інтересах країни. Якщо ми хочемо мирного переходу від олігархату до нормального життя, нам необхідно розмовляти”, – заявив він.

Саакашвілі переконаний, що “не може бути ніяких компромісів” з приводу відсторонення олігархату від керівництва країною, невтручання у роботу НАБУ, відмови від всіх корупційних схем і покарання залучених до  них людей,  припинення політичних репресій, відставки генпрокурора, створення антикорупційних судів та створення механізмів імпічменту і усунення бар’єрів для імпічменту.

“Країну розгойдувати ми не будемо, а ось будку будемо прибирати до кінця. Саме з цією метою ми виходимо завтра на марш pа імпічмент. … Якщо для того, щоб зупинити диктатуру знадобиться моя свобода і навіть життя, я підтверджую свою готовність ними пожертвувати”, – додав Саакашвілі.

Як повідомлялось, в ефірі телеканалу NewsOne Михайло Саакашвілі заявив про необхідність домовитися з президентом України про те, щоб “не розтягувати країну”.

Читайте також: Для чого відпустили Саакашвілі і на що розраховує Банкова

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE