Politerno > Україна і світ > Дружина Єгора Соболєва розповіла про брехню Саакашвілі щодо арендованої ним квартири (Відео)

Дружина Єгора Соболєва розповіла про брехню Саакашвілі щодо арендованої ним квартири (Відео)

  • 17 Грудня, 2017
  • 2747 Переглядів
  • 0

Дружина нардепа від фракції “Самопоміч” Єгора Соболєва Марічка Падалко розповіла про брехню Міхеїла Саакашвілі в ефірі програми новин.

Як повідомляє “Обозреватель”, даний сюжет вийшов на “1 + 1” в ефірі “ТСН” ще 5 грудня.

7 грудня Верховна Рада звільнила Єгора Соболєва з посади головного антикорупціонера, а вже 10 грудня прихильники Саакашвілі з руху “Визволення” обрали його своїм новим лідером.

У сюжеті йдеться про те, що екс-президент Грузії орендує в Києві розкішний пентхаус на два поверхи, площею 252 квадратних метра з автономною системою опалення та кондиціювання.

“Це квартира, яку, за даними ТСН, останнім часом орендував Саакашвілі. Саме з неї він утік від силовиків на дах. Фотографії дворівневого приміщення в дореволюційному будинку на Костьольній, 7 є в Інтернеті на сайті елітного житла. Згідно з оголошенням вартість оренди – 6000 доларів на місяць “, – розповіла Падалко.

Як повідомлялось, Анатолій Гриценко заявив, що Міхеіл Саакашвілі написав приватного листа президенту Петру Порошенку з пропозицією примирення.

Читайте також: Що спільного між справою Саакашвілі і “мільярдом Януковича”. Як вербували людей Курченка і “підкопувались” до Міхо

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE