Politerno > Україна і світ > “Він прагне як наркоман дози, лише одного – влади” – у БПП закликали видворити Саакашвілі “куди завгодно”

“Він прагне як наркоман дози, лише одного – влади” – у БПП закликали видворити Саакашвілі “куди завгодно”

  • 18 Грудня, 2017
  • 1266 Переглядів
  • 0

Народний депутат з президентського БПП Ірина Фриз виступила за видворення Михайла Саакашвілі з України.

Про це вона написала в Facebook.

“Я за екстрадицію цієї особи куди завгодно, лише б подалі від України, адже воно знищує нашу державу, зневажає наше минуле, нівелює майбутнє”, – пише Фриз, коментуючи вчорашній штурм Жовтневого палацу в Києві.

Також вона порівняла колишнього президента Грузії з російським лідером Володимиром Путіним.

“В той час, як чинна влада, дотримуючись закону, діє в правовому полі по відношенню до нього, він, як Путін, нехтує верховенством права, спотворює постулати на вільний протест, свободу слова, порушує закони і утворює віртуальний простір негативу. Йому потрібен не імпічмент – йому потрібна влада в країні в десять разів більша за ту, з якої він позорно втік”, – зазначає депутат.

Вона вважає, що Міхо “прагне як наркоман дози, лише одного – влади”.

“Тому я за видворення цієї особи”, – додає вона.

Як повідомлялось, вчора після “Маршу за імпічмент”, виступаючи на Майдані Незалежності зі сцени Саакашвілі повідомив про створення штабу протестувальників координаційної ради, який буде розташований у Жовтневому палаці. Після чого частина прихильників Саакашвілі вирушила до Верховної Ради України, а сам Саакашвілі із низкою прихильників до Жовтневого палацу. Там їх зустріли поліцейські і нацгвардійці. Протестувальники почали штурм Жовтневорго палацу, у якому на той час відбувався джазовий концерт.

Також стало відомо, шо посли Канади, Британії і США засудили штурм Жовтневого. Саакашвілі заявив, що не закликав захоплювати палац.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE