Politerno > Україна і світ > Саакашвілі розповів про свого листа Порошенку (Відео)

Саакашвілі розповів про свого листа Порошенку (Відео)

  • 17 Грудня, 2017
  • 1507 Переглядів
  • 0

Лідер “Руху нових сил” Михайло Саакашвілі підтвердив, що писав лист президентові України Петру Порошенку.

Про це політик заявив в ефірі телеканалу ZIK.

“Після того, як мене люди звільнили з в’язниці, це було величезне приниження для Порошенка. Після того, як суд всупереч шантажу з боку СБУ, випустив мене на всі чотири сторони, Порошенко зазнав другої поразки. Тоді я зробив те, що роблять люди, які впевнені в своїй правоті – написав йому лист, в якому сказав: “Ви мене звинуватили неправильно. Ви не можете не знати, що називати мене російським агентом – це образа. Але це не наш особистий конфлікт. Я до вас особистої агресії не відчуваю і пропоную вам розмовляти”.

“Після цього мені сказали, що президент через пару днів готовий зустрічатися. Але я сказав, що готовий тільки до публічної зустрічі”, – сказав Саакашвілі.

Як повідомлялось, Міхеіл Саакашвілі написав приватного листа президенту Петру Порошенку з пропозицією примирення. Про це повідомив голова партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко.

Перед тим Саакашвілі заявив про необхідність домовитися з президентом України про те, щоб “не розтягувати країну”.

Також стало відомо, що дружина нардепа від фракції “Самопоміч” Єгора Соболєва Марічка Падалко розповіла про брехню Міхеїла Саакашвілі в ефірі програми новин.

Читайте також: Що спільного між справою Саакашвілі і “мільярдом Януковича”. Як вербували людей Курченка і “підкопувались” до Міхо

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE