Politerno > Україна і світ > Нідерланди видали Саакашвілі візу – ЗМІ

Нідерланди видали Саакашвілі візу – ЗМІ

  • 21 Грудня, 2017
  • 1576 Переглядів
  • 0

Нідерланди задовольнили запит екс-президента Грузії і лідера “Руху нових сил” Михайла Саакашвілі на отримання візи.

Як пише УП, про це повідомила в четвер газета De Telegraaf, з посиланням на джерела у міністерстві безпеки і юстиції Нідерландів.

Вказується, що Саакашвілі, який зараз не володіє громадянством ні Грузії, ні Україні, видали візу в київському посольстві.

Саакашвілі мотивував свій запит необхідності возз’єднання з сім’єю: його дружина Сандра Рулофс є підданою Королівство Нідерландів.

Як повідомлялось, 26 липня політики від Радикальної партії заявили про те, що екс-президента Грузії і колишнього голову Одеської ОДА позбавили громадянства України.

У державній міграційній службі України підтвердили позбавлення Саакашвілі громадянства, однак у Порошенка підтвердили це лише у четвер вранці.

Підставою назвали те, що в 2015 році Саакашвілі нібито вказав недостовірну інформацію в заяві на отримання громадянства й не вказав інформацію про судимість. Сам політик заперечував, що підписувався під такою анкетою.

В кінці серпня Михайло Саакашвілі заявив про пропозиції громадянства від декількох європейських країн.

Сам Саакашвілі напередодні полетів до США, звідки він заявив, що буде домагатися повернення в Україну.

10 вересня Михайло Саакашвілі за допомогою своїх прихильників прорвався на територію України.

Читайте також: Що спільного між справою Саакашвілі і “мільярдом Януковича”. Як вербували людей Курченка і “підкопувались” до Міхо

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE