Politerno > Тернопільщина > Справу про “побиття яйцями” депутата Барни розслідують 5 слідчих поліції та 10 прокурорів – адвокат Маселко (Документ)

Справу про “побиття яйцями” депутата Барни розслідують 5 слідчих поліції та 10 прокурорів – адвокат Маселко (Документ)

  • 12 Січня, 2018
  • 1826 Переглядів
  • 0

Розслідуванням справи про “побиття яйцями” депутата від БПП Олега Барни займаються 5 слідчих поліції та 10 прокурорів Генпрокуратури.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook адвокат Автомайдану Роман Маселко.

“Знаєте скільки людей займається розслідуванням справи про “побиття яйцями” депутата від БПП Барни? 15 (!!!) – 5 слідчих поліції (2 з них – з особливо важливих справ ГСУ НП) і 10 (sic !!!) прокурорів Генпрокуратури. Заступник Генпрокурора Дмитро Сторожук передав цю справу з Печерського управління поліції в ГСУ і призначив групу прокурорів із 10 осіб у зв’язку з… увага… “особливою складністю справи і необхідністю провести велику кількість слідчих дій”. Нагадую, цей “злочин” скоєно активістами Автомайдану на мітингу про зняття недоторканності з депутатів Розенблата, Полякова, Добкіна та ін. за 10 секунд і повністю зафіксовано на цьому відео. Ніхто з учасників події не переховується і самостійно з’являється на допити. Для порівняння, справа переслідування автомайданівців за поїздку до Межигір’я Януковича в грудні 2013 року, де понад 450 потерпілих, а серед потенційних обвинувачуваних більш ніж 200 ДАІшників та понад 120 суддів, розслідується групою осіб із 5 слідчих та 2 прокурорів”, – зазначає Маселко.

“Чи треба ще щось говорити про реальні пріоритети Генерального прокурора? Нагадую, що справу активізували ітрьом автомайданівцям вручили підозри саме після поїздки Автомайдану до маєтку Юрія Луценка. Тепер їм світить від 4 до 7 років тюрми. P.S. Про очевидну відсутність складу злочину в діях, які розслідує аж 15 осіб, дуже докладно написано у статті Оксани Калужної”, – пише адвокат.

Читайте також: Одіозний нардеп Барна виявився фігурантом трьох кримінальних проваджень

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE