Politerno > Тернопільщина > Надал програв апеляцію журналістці “Номер один”

Надал програв апеляцію журналістці “Номер один”

  • 24 Січня, 2018
  • 1480 Переглядів
  • 0

Волочиський районний суд відмовив міському голові Тернополя Сергію Надалу у задоволенні позову до журналістки видання “Номер один” Тетяни Колеснік.

Як відомо, судова тяганина тривала два роки. Спочатку справу розглядав Тернопільський міськрайоний суд, однак згодом суддя прийняла рішення передати слухання справи за місцем прописки відповідача у Волочиський районний суд. Згодом мер подав апеляцію в Хмельницький, де йому відмовили у задоволенні позову.

Ситуацію на своїй сторінці у Facebook прокоментувала сама Тетяна Колеснік:

І того: один міський голова Тернополя програв апеляцію. Нагадаю, що пан Надал хотів мене засудити (покарати?) за мої журналістські публікації в газеті, але… трохи не вийшло. Після дворічного розгляду спочатку в Тернополі, а згодом у Волочиську, суд відмовив Сергію Віталійовичу. Далі мер подав апеляцію в Хмельницький, де йому відмовили у задоволенні позову. Надіюсь, на цьому заспокоїмося? Чи чекати на касацію?

п.с. щодо слів «задовольнити частково»: суд погодився з мером, що потрібно скасувати рішення Волочиського суд. Проте прийняв своє нове рішення, згідно якого відмовив у задоволенні позову. Тай таке 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE