Politerno > Україна і світ > Саакашвілі не затримували у його новому житлі, готелі Fairmont

Саакашвілі не затримували у його новому житлі, готелі Fairmont

  • 9 Лютого, 2018
  • 1653 Переглядів
  • 0

В СБУ і Держприкордонслужбі заперечують, що “Альфа” виїжджала для арешту Саакашвілі до готелю Fairmont на Подолі.

Про те, що в готелі Fairmont в Києві 9 лютого з’явився спецназ, щоб заарештувати Саакашвілі, заявили соратник Міхо Давид Сакварелідзе і нардеп Юрій Дерев’янко, повідомляє Укрінформ.

Однак прес-секретар СБУ Олена Гітлянська відповіла в коментарі, що ніхто в готель не приїжджав.

“Інформація Михайла Саакашвілі і його адвокатів про те, що автоматники прийшли його затримувати не відповідає дійсності. В готелі ніякої “Альфи” не було” – сказала Гітлянська.

Представник Госпогаранслужби Олег Слободян також повідомив Укрінформ, що прикордонники не мають ніякого відношення до “Альфи”, і вся ця ситуація “схожа на провокацію”.

Соратники Михайла Саакашвілі також спростовують заяву Ігоря Луценка, що Міхо затримали бійці спецпідрозділу “Альфа”.

У коментарі “Страні” Давид Сакварелідзе сказав, що Саакашвілі не затримували. А Юрій Дерев’янко додав, що Міхо на даний момент нічого не загрожує і “Альфа” поїхала без нього.

Сам Саакашвілі залишається в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv на Набережно-Хрещатицькій.

У той же час, соратники Міхо заявляють, що спецпризначенців “Альфи” було близько 15 осіб, але їх елементарно не пустила охорона готелю.

Як стало відомо, Михайло Саакашвілі з’їхав зі своєї орендованої квартири на Костьольній в центрі Києва, звідки його вивозили співробітники СБУ в грудні, і тепер живе в готелі.

Про це він заявив під час прес-конференці.

Екс-президент Грузії пояснив це економією.

Як повідомлялось, Київський апеляційний адміністративний суд визнав законною відмову Державної міграційної служби надати статус біженця або особи, що потребує додаткового захисту, екс-президентові Грузії Міхеілу Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE