Politerno > Тернопільщина > Журналісти нагадали Надалу про обіцянки щодо Тернопільського аеропорту

Журналісти нагадали Надалу про обіцянки щодо Тернопільського аеропорту

  • 22 Лютого, 2018
  • 1613 Переглядів
  • 0

В Україні неодноразово планували реалізувати перспективні та хороші проекти, однак не всі вони дійшли до свого логічного завершення.

У Тернополі таких довгобудів є кілька – бібліотека, архів, аеропорт. З року в рік посадовці обіцяють вирішити цю проблему, але це  не завжди вдається.

Слово і Діло” пригадало обіцянки українських мерів щодо завершення тривалих будівництв.

Як відомо, у Тернополі планують відновити роботу аеропорту. Свого часу міський голова Сергій Надал заявив про створення спільного комунального підприємства “Аеропорт Тернопіль” між Тернопільською ГС, Тернопільською ОДА та РДА. Він також пообіцяв долучитися до фінансування ремонтних робіт та придбання необхідного обладнання.

У міській раді тоді проінформували, що діяльність нового комунального підприємства буде спрямована на відновлення роботи та подальший розвиток тернопільського аеропорту. Частка міста у статутному капіталі новоствореного КП становитиме більш ніж 50%.

Як повідомлялось, під час шостого пленарного засідання п’ятої сесії Тернопільської обласної ради депутати розглянули питання діяльності тернопільського аеропорту, навколо якого, свого часу, чинились неабиякі баталії між керівниками області.

“Тернопільська міська рада дала добро. Думаю, що ми маємо прийняти відповідне рішення, підготувати необхідні документи та не ігнорувати допомогою міста у цьому питанні”,  – зазначив під час засідання перший заступник голови обласної ради та лідер обласної “Батьківщини” Василь Деревляний.

Депутатський корпус підтримав його пропозицію і під час розгляду проекту проголосував за створення такого спільного підприємства.

Читайте по темі: Овчаруку вже нагадують за аеропорт, у той час як він воює з Барною за підрядників

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE