Politerno > Україна і світ > Богуцька: Порошенко привітав Путіна з перемогою найпершим – ще до виборів

Богуцька: Порошенко привітав Путіна з перемогою найпершим – ще до виборів

  • 20 Березня, 2018
  • 3538 Переглядів
  • 0

18 березня 18 року Адміністрація президента України подарувала Крим Путіну. На каналі Першому національному та СТБ. Ну і подякувала окупанту за перемогу у 1918 році, коли більшовики зайняли Крим і знищили Кримську Народну Республіку.

У коментарях під моїм постом з посиланням на Rostyslav Demchuk, з приводу привітання Путіна Ангелою Меркель, у мене запитали: “А порох привітав?”.

Друзі. Порох привітав ще до виборів.

Ми про це з вами вже говорили. Для порохоботів спеціально: порох тут, звичайно ж, ні до чого:

1. Перший національний продемонстрував карту України без Криму.

2. Канал СТБ Пінчука, зятя Кучми, спостерігача за Мінським процесом, продемонстрував карту України без Криму. Ну те, що Пінчук вже пропонував зробити шахер-махер з Кримом на 59 років, ви пам’ятаєте.

3. “Патріотична інсталяція” ідіотів для кримчан з гаслом “Спасибі дідові за перемогу. 1918. Можемо повторити”- чи не найкраще привітання колезі, працедавцю, господареві, духовному отцю, вседержителю, імператору і т.д.

4. “Алупка-наша” і т.д., це що? Це найкращий з вуст пахабників з Адміністрації Президента тролінг всього населення Криму. Це тонке і яскраве привітання Путіна з майбутніми виборами.

Так що, друзі, наш таки привітав. Ще до виборів. Першим. Це як з’їздив до Трампа, щоб першим за руку потриматися. Він любить бути першим завжди і всюди. Хоч на півхвилини, хоч на півметра. Хоч на півдурості. Але першим.

Я вже писала і повторюся. Це було дуже тонко і органічно. 18 березня Путін прийняв Крим до складу РФ (фашистська держава, визнана Законом України від 20.02.18 країною-агресором). 18 березня пройшли вибори. 18 березня 18 року Адміністрація президента України подарувала Крим Путіну. На каналі 1 національному та СТБ. Ну і подякувала окупанта з перемогою в 1918 році, коли більшовики зайняли Крим і знищили Кримську Народну Республіку. Про Романа Челебіджіхане я писала. 23 лютого його розтерзали і викинули в море.

Тепер спеціально для всіх мракобісів, які вважають, що ми плюнули в обличчя кримчанам, розібравши “патріотичну інсталяцію”.

Читайте також: Учасники акції “за відставку Порошенка” розібрали металеві конструкції біля Стели Незалежності

Я – кримчанка. Я одна з перших встала на боротьбу з окупаційним режимом в Криму тоді, коли ви, тварюки, його методично здавали. Я очолила процес відмови від російського громадянства тоді, коли Яценюк закликав кримчан не відмовлятися, тому що “Україна не визнає російського громадянства кримчан”, а потім ваш дурний Кокорін заявив, що влаштує тут екзекуцію всім кримчанам, у кого такий паспорт буде виявлений і хто виявиться громадянином Росії.

Я писала листи Порошенкові з Криму про те, щоб негайно був розроблений механізм перетину кордону для тих кримчан-українців, у яких виникли проблеми з українським паспортом. Нуль. Повний нуль і ігнор від упиря з Банкової.

Я звертаюся до всіх, хто обслуговує тіло гаранта: МЕНІ НЕ ПОТРІБНА ВАША ІНСТАЛЯЦІЯ !!!

У вас вся ваша діяльність за 4 роки – це суцільна інсталяція. Суцільна бутафорія. Якби вона ще не шкодила, я б поставилася до неї поблажливо, як психіатр. Але ваша діяльність соціально небезпечна. Як для громадян України, так і для тіла України, для її кордонів.

Я готова вийти на дебати з будь-яким холуєм влади з приводу Криму та інсталяцій. З будь-яким. Від Ричкової до Порошенка.

Не погодяться. Їм нічого сказати крім гасла Крим-Україна. Більше вони нічого не вивчили.

Liza Bogutskaya

Читайте також: На відміну від Макрона, Трамп не буде вітати Путіна з перемогою на виборах

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE