Politerno > Україна і світ > Савченко розпочала інформаційну кампанію, у якій їй допомагає Мураєв (Відео)

Савченко розпочала інформаційну кампанію, у якій їй допомагає Мураєв (Відео)

  • 28 Березня, 2018
  • 1465 Переглядів
  • 0

Після арешту Надії Савченко на телеканалі NewsOne почали транслювати її рекламний ролик, який також опубліковано на Facebook-сторінці нардепа і поширюють ЗМІ.

На телеканалі нардепа Євгена Мураєва ролик з’явився 22 березня, в день рішень Верховної Ради щодо Савченко та її арешту.

28 березня запис поширили у Facebook Савченко.

У ролику Савченко, зокрема, говорить: “Діяти треба на упередження… Я знаю, що робити, – рішення для себе діяти я прийняла. Прийде час, я стану кандидатом у президенти України. Але ваше рішення мені потрібне вже сьогодні”.

Як повідомляє Громадський рух “Чесно“, екс-“опоблоківець” та екс-“регіонал” Євген Мураєв пообіцяв надати Савченко юридичну та медійну підтримку

У коментарі руху заступниця голови “Громадсько-політичного руху Надії Савченко” Тетяна Проторченко повідомила, що створенням і розміщенням ролика займалася партія:

“Це політична реклама… Враховуючи, що дійсно, як озвучив Євген Мураєв, що вони будуть у межах своїх можливостей надавати підтримку по цій справі, то нам дозволили поставити цей ролик”, – заявила вона

“Нам завжди давали там (на NewsOne – ред.) майданчик для того, щоб ми могли озвучувати свою позицію…  Ми звернулися туди, бо розраховували на адекватність цінової політики”, – пояснила соратниця Савченко.

Проторченко сказала, що сама опалила розміщення ролика на каналі:

“Я платила як за “Громадсько-політичну платформу”, враховуючи що я є заступником голови і це все буде у звіті відображено. В межах моєї офіційної заробітної плати я змогла собі це дозволити, враховуючи, що потрішки, по 200, 300 гривень ще й знайомі назбирали”.

“Там буквально десяток показів цих відео. Це зовсім небагато, ми більше розраховуємо на Інтернет, тому що телебачення – це великі кошти, а ми їх просто фізично не маємо”, – додала вона.

За підрахунками “Чесно”, один показ ролика з таким хронометражем за розцінками станом на кінець 2016 року коштував би щонайменше 3500 гривень. Тож трансляція роликів із Надією Савченко могла обійтися партії в 30-40 тисяч гривень.

У партії не будуть відмовлятися від анонсованої Мураєвим підтримки, однак наголошують, що така підтримка має бути прозорою та публічною.

Екс-“регіонал” Євген Мураєв ще у 2014 році викупив телеканал NewsOne у Вадима Рабіновича. Обидва політики у 2014 році стали народними депутатами та увійшли до фракції “Опозиційний блок”. Зараз вони очолюють партію “За життя”.

Про те, що Савченко запустила “передвиборчий” ролик, тепер пишуть навіть російські ЗМІ.

Як повідомлялось, нещодавно соратники нардепа Надії Савченко розповсюдили ролик, у якому вона у порожній залі Верховної Ради, після нагнітаючої музики, зі саркастичною посмішкою говорить: “Ба-бах! Що страшно? А вони нас бояться”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE