Politerno > Україна і світ > У Києві колона націоналістів вирушила пікетувати Кабмін, Раду і Банкову (Фото)

У Києві колона націоналістів вирушила пікетувати Кабмін, Раду і Банкову (Фото)

  • 3 Квітня, 2018
  • 1398 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 3 квітня, представники націоналістичних організацій зібрались в центрі Києва, біля стадіону Лобановського, щоб потім вирушити колоною до Кабінету міністрів, Верховної Ради та Адміністрації президента.

Про це повідомляє кореспондент УП.

Організували захід партії “Свобода”, “Національний корпус” і “Правий сектор”. Вони вимагатимуть деолігархізації України.

За громадським порядком стежать поліцейські, сапери і кінологи. Наразі правоохоронці перекрили рух вулицями Грушевського і Шовковична. Починають перекривати вулицю Арсенальну в напрямку будівлі парламенту.

Як пише у Facebook речниця лідера “Свободи” Олега Тягнибока Христини Равлюк, орієнтовний графік маршу – хода до Кабміну, ВР і АП. Біля кожної будівлі передбачається виступ лідерів маршу.

Під парламентом керівники ходи презентують “антиолігархічний пакет докорінних перетворень”, а перед Адміністрацією президента зачитають резолюцію маршу.

Акцію підтримала і лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Виступаючи у вівторок у Верховній Раді, вона звернула увагу депутатів на те, що під парламентом зібралося багато людей, які виступають проти панування в Україні “кланової системи управління і корупції”.

“І ми в цьому праві сили підтримуємо”, – наголосила Тимошенко.

Фото УП

На даний момент колона дійшла до Кабінету міністрів. Тут відбувається мітинг, виступають лідери ВО “Свобода”.

Делегація народних депутатів пішла до Кабінету міністрів аби вимагати негайного внесення на порядок денний та прийняття зареєстрованих антиолігархічних законопроектів.

Лідер ВО “Свобода” Олег Тянибок заявив про те, що після того, як націоналісти вийдуть з Кабміну, колона вирушить з вимогами до Верховної Ради та Адміністрації президента:

“Влада взяла на себе відповідальність за зміни в країні і повинна їх нарешті втілювати. Лише 4% українців можуть назвати себе середнім класом. Нам потрібно 75%, як у розвинених країнах! Але доки олігархат впливає на всі процеси в державі, це неможливо! Ми хочемо усунути вплив олігархії на владу ,українці повинні розвиватися,працювати на себе і на дежаву, нам потрібна соціально орієнтована ринкова економіка, деолігархізація, демонополізація, повернення коштів з офшорів…”.

Олег Тягнибок докладно розповів про пакет докорінних перетворень, ухвалення яких вимагають націоналісти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE