Politerno > Україна і світ > Якщо Росія закриє кордон, Л/ДНР припинять своє існування протягом кількох діб – Гіркін

Якщо Росія закриє кордон, Л/ДНР припинять своє існування протягом кількох діб – Гіркін

  • 10 Квітня, 2018
  • 1469 Переглядів
  • 0

Колишній ватажок незаконного збройного формування “ДНР” Ігор Гіркін вважає, що при перекритті кордону з Росією так звані воєнізовані “республіки” не зможуть протриматися і кілька діб.

Таку думку він озвучив в інтерв’ю виданню “Експрес газета“.

“Перше, що я зробив би в якості керівника, – це ініціював об’єднання двох республік в одну. Те, що їх дві – велика дурість. Ще важливо повністю змінити кадрову політику. Прибрати людей, для яких немає нічого святого. І нехай би це були не обов’язково жителі Донбасу, головне, щоб вони були чесні і могли наводити порядок “, – вважає колишній ватажок бойовиків.

“Це неможливо зробити без взаємної довіри, а також прямого заступництва Росії, оскільки, якщо РФ, не дай Бог, закриє кордон, то “ДНР” і “ЛНР”припинять своє існування протягом кількох діб.

Російський офіцер у відставці Ігор Гіркін, який користувався на Донбасі псевдонімом Стрєльцов, покинув пост керівника бойовиків в середині серпня 2014 року і виїхав до Росії.

Як повідомлялось, група родичів жертв катастрофи рейсу MH 17 виграла справу у американському суді, що дає їм право на компенсацію у сотні мільйонів доларів США. Американський суд визнав винним у загибелі пасажирів МН17 російського найманця Гіркіна

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE