Politerno > Тернопільщина > “Надал ніяк не заспокоїться стосовно захоплення нових земель”, – люди скаржаться на спробу приєднати Білу

“Надал ніяк не заспокоїться стосовно захоплення нових земель”, – люди скаржаться на спробу приєднати Білу

  • 20 Квітня, 2018
  • 5181 Переглядів
  • 0

Пан Надал ну ніяк не заспокоїться стосовно захоплення нових земель… Його епопея стосовно захоплення земель с. Білої набирає нових обертів.

Так, завтра – 21 квітня 2018 року, у клубі с. Біла о 16-00, за ініціативою міського голови м. Тернополя, та голови Білецької сільської ради мають відбутись громадські слухання по питанню так званого приєднання Білецької ОТГ до Тернопільської ОТГ.

І ніби нічого такого у цьому страшного не є, але як вміло міський голова шантажує мешканців с.Біла в разі їх відмови від запропонованого ним “блага”…

Так, на порядок денний даного обговорення поставлено порівняльну таблицю, в якій вказано “привілеї” у разі приєднання і мінуси – якщо буде відмова, – а саме:

1. Проїзд: у складі міста – по так званих картках надала, – у разі відмови – за власний кошт на автобусі районного сполучення лише до першої зупинки у місті. Також стоїть питання про створення власного автопарку;

2. Садочок: у складі міста – по територіальному принципу, – відмова – садочок у с.В.Глибочок;

3. Школа: у складі міста – по територіальному принципу, – відмова – відвідування у с. В.Глибочок;

4. Медицина (вторинна): у складі міста – 1,2,3, міські лікарні, – відмова – районна поліклініка та лікарня;

5. Адмінапарат: у складі міста – готова інфраструктура (цнап, земельний відділ, поліція, пожежна служба і т.д.), – відмова – створення повністю нової інфраструктури ( цнап, рацс, відділ освіти, культури, охорони здоровя, соціальний захист, жкг, юр. відділ, пожежна частина, поліція, і т.д., – та виділення коштів на створення та облаштування нових робочих місць та оплату праці і т.д..).

Цікаво, пан голова Надал та його недолуга юридична обслуга – хоч деколи читають закони та підзаконні акти, – чи для їх величностей діючі закони як то дишло, або у них свої власні закони?!….

Олександр Дуда

Читайте по темі: Як “Свобода” зламала зуби об Гаї-Шевченківські “на виїзді” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE