Politerno > Україна і світ > Мустафа Найєм зі зламаною щелепою потрапив у лікарню через сутичку на дорозі (Фото)

Мустафа Найєм зі зламаною щелепою потрапив у лікарню через сутичку на дорозі (Фото)

  • 30 Квітня, 2018
  • 1527 Переглядів
  • 0

Народний депутат Мустафа Найєм став учасником конфлікту з бійкою на дорозі у центрі Києва, в результаті чого опинився в лікарні.

Про інцидент нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, перепалка на дорозі, яка виникла у зв’язку зі зухвалою поведінкою інших учасників руху, закінчилася “бійкою”.

За його словами Mercedes (“Кубик”) на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати авто нардепа.

“Я такого не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово”, – зазначив Мустафа.

Після цього депутат перегородив дорогу порушникам.

“Почалася перепалка. Викликав 102. Ну, як бійкою – дали в щелепу … наздогнати не вийшло. Тепер у лікарні. Патрульну викликав за “102” як звичайний громадянин; усі дані автомобілів, фото учасників події передав”, – повідомив він.

Нардеп додав, що інцидент не стосується його депутатських повноважень.

“Посвідчення не пред’являв, це не пов’язано з моєю політичною діяльністю”, – зазначив Найєм.

Також він повідомив, що у лікарні в нього діагностували перелом щелепи і струс.

У коментарі УП прес-секретар Нацполіціі Ярослав Тракало повідомив, що в результаті плану “Перехоплення”, введеного після інциденту за участю Найєма, затримано трьох підозрюваних, чоловіка, який вдарив нардепа, розшукують, за фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК “Хуліганство”, яка передбачає покарання у вигляді до 4 років позбавлення волі.

“Потерпілий, який викликав поліцію (Мустафа Найєм – ред.), рухався у напрямку Бесарабської площі. В цей час автомобіль марки Mercedes  створив аварійну ситуацію, після чого між учасниками руху відбувся конфлікт”, – зазначив Тракало.

За даними поліції, коли між учасниками інциденту відбулася сварка, на місце події прибув ще один автомобіль марки BMW.

“Один з учасників конфлікту вдарив народного депутата в обличчя, після чого вони зникли з місця події… Автомобіль марки Mercedes під час плану “Перехоплення” знайшли неподалік і затримали трьох осіб, які брали участь у конфлікті. Їх доправлено до поліції”, повідомив Тракало.

За даними нардепа Антона Геращенка, троє затриманих – Саітов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р.н., Саітов Магомед-Саліх Аргуєвич, 28.10.1996 р.н. і Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE