Politerno > Україна і світ > Коломойський розповів у Лондонському суді, як його шантажував Порошенко і хотів відібрати телеканал – Лещенко

Коломойський розповів у Лондонському суді, як його шантажував Порошенко і хотів відібрати телеканал – Лещенко

  • 5 Травня, 2018
  • 3524 Переглядів
  • 0

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко заявив, що олігарх Ігор Коломойський в Лондонському суді дав свідчення проти президента України Петра Порошенка.

Про це він написав у Facebook.

“Інсайд з Лондонського суду. У своїх письмових свідченнях Ігор Коломойський повідомив, що володіє доказами спроб президента отримати контроль над інформаційним мовленням 1+1”, – повідомив він.

Він пише, що за свідченнями Коломойського, по суті Порошенко його шантажував: взамін на телевізійний актив президент пропонував зупинити розслідування генеральної прокуратури щодо Приватбанку.

“Тому викриттями Онищенко це не закінчиться. Вся країна стала заручником клептократичного керівника, який тепер як кульгава качка – повинен щотижня придумувати нові інформаційні операції-прикриття, щоб суспільство не обговорював його схеми і заробітки. Коломойський з Онищенко тягнуть Порошенко на дно. Туди їм і дорога”, – повідомив Лещенко.

Як повідомлялось, Коломойський програв “Нафтогазу” в Лондоні і тепер може втратити контроль над “Укрнафтою”.

Читайте також: Коломойський про Порошенка, фаворита президентських перегонів і зустріч з Тимошенко 

або Чому Коломойський відмовив президенту у другому терміні

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE