Politerno > Тернопільщина > У Тернополі зареєстровано регіональний осередок “Опозиційного блоку”

У Тернополі зареєстровано регіональний осередок “Опозиційного блоку”

  • 10 Травня, 2018
  • 2967 Переглядів
  • 0

Головою Тернопольської регіональної організації партії «Опозиційний блок» обрано Олега Галамая.

Як повідомляє прес-служба партії, це вже буде 25-та територіальна організація партії, зареєстрована Міністерством юстиції України.

Сьогодні ця політична сила, яка складається в основному з колишніх представників Партії регіонів, має свої осередки у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та місті Києві.

Як зазначається на сайті політсили, своїм головним завданням партія бачить встановлення миру в Україні та побудову соціальної держави з високорозвиненою економікою.

Нагадаємо, Олег Галамай є наближеним до одіозного екс-заступника голови ОДА Петра Гоча. У 2010 році він балотувався до Тернопільської міської ради за списком Партії регіонів, а донедавна очолював осередок маловідомої партії “Сила нації”.

Свого часу народний депутат Вадим Рабінович з фракції “Опозиційний блок” заявив, що його фракція фактично стала частиною коаліції БПП та “Народного фронту”.

Тож опозиційність цієї політичної сили викликає сумніви вже давно, адже безліч разів її фракція у Раді голосувала в унісон з так званою коаліцією з важливих для влади питань.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE