Politerno > Україна і світ > Онищенко звинуватив “Слідство.інфо” і особисто Дмитра Гнапа у фейку про його листування з БПП

Онищенко звинуватив “Слідство.інфо” і особисто Дмитра Гнапа у фейку про його листування з БПП

  • 11 Травня, 2018
  • 2141 Переглядів
  • 0

Народний депутат-утікач Олександр Онищенко стверджує, що не давав доступ журналістам-розслідувачам до своєї смс-переписки з нардепами від БПП.

Про це він написав у Facebook.

Так він прокоментував розслідування проекту “Слідство.інфо”, в якому журналісти кажуть, що зустрічалися з Онищенком у Франції і той дозволив їм сфотографувати смс-переписку з депутатами з БПП Ігорем Кононенко і Сергієм Березенко, а також з фінансовим радником президента Макаром Пасенюком.

У повідомленнях, знімки яких показали журналісти, Онищенко нібито просять домовитися з іншими нардепами про голосування за гроші на користь президента Петра Порошенка.

“Цікаво все повернулося. Так, Гнап (Дмитро, журналіст “Слідства.інфо” – УП) був у мене. 1,5 роки тому. Брав інтерв’ю щодо корупції Порошенка. Телефону мого в руках не тримав. Я пообіцяв йому переписку – але пізніше”, – стверджує Онищенко.

Він заявив, що розслідування “змонтовано”, а в ньому – “вирвані з контексту слова”.

Коментуючи пост про розслідування на сторінці Гнапа в Facebook, Онищенко назвав його “фейковою історією, яку вигадав Дмитро Гнап”.

“Ніхто не давав йому телефон. Видно, людина довго жила без слави, враховуючи, що її залишили спонсори. Тепер знайшла інших. Ось і випускає такі: дешеві, замовні сюжети”, – пише депутат, якого в Україні звинувачують у організації схеми з перепродажу державного газу.

Як повідомлялося, 18 квітня депутат-утікач Олександр Онищенко оприлюднив частину запису розмови нібито за участю президента Петра Порошенка.

Голос, схожий на президентський, обговорює з Онищенком домовленості з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього і з приводу бізнесу.

В адміністрації президента ці записи назвали “фейком”.

Місяць тому депутат заявив, що має принаймні один запис розмови, де президент погрожує йому кримінальними справами, “якщо дехто не буде голосувати за його законодавство”.

У Національному антикорупційному бюро заявили про готовність вивчити записи розмови депутата-утікача Олександра Онищенка з нібито президентом Петром Порошенком за умови одержання оригіналів записів.

Онищенко заявив, що готовий надати НАБУ оригінали “плівок”.

Сьогодні керівник НАБУ Артем Ситник заявив, що НАБУ наразі не бачить жодних конкретних фактів порушення закону у скандальних аудиозаписах нардепа Олександра Онищенка, на яких він нібито спілкується з президентом Петром Порошенком.

Пропонуємо увазі читачів серію перекладених статей-розділів з книги біглого олігарха і нардепа Олександра Онищенка:

 Як Порошенко по Злочевському питання вирішував. Текст розмови президента з нардепом Онищенком

 Операція “Труба”. Як “Народний фронт” “купив” перемогу на виборах

Мільйон для Ляшка. Як Радикальна партія стала ручною опозицією. Нові викриття Онищенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE