Politerno > Тернопільщина > Нацполіція продовжує ігнорувати порушення закону з боку забудовника на об’єкті біля “Березолю” (Відео)

Нацполіція продовжує ігнорувати порушення закону з боку забудовника на об’єкті біля “Березолю” (Відео)

  • 25 Травня, 2018
  • 2696 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 25 травня, мешканці прилеглих до ПК “Березіль” будинків двічі викликали слідчо-оперативну групу нацполіції у зв’язку з продовженням підготовчих робіт на об’єкті, ділянка під яким заарештована рішенням суду.

Про це “Політерно” розповіли місцеві активісти, надавши відповідні відео-записи.

Отже, як це вже було не раз, робітники продовжують працювати на будівельному майданчику, чути як працює болгарка, ріжеться метал, гупають молотки. Люди з сусідніх будинків усім цим вкрай незадоволені, тим більше, що жодних робіт проводити на території “Березолю” згідно рішення суду не можна.

Приїхавши за викликом, оперативники заходити на територію палацу відмовились, мотивуючи своє рішення тим, увага (!), що це – приватна територія. Мовляв вони (робітники) так вважають. Що є повним абсурдом і нісенітницею. Тож активісти знову змушені були роз’яснювати поліцейським їхні обов’язки. Жінки як професійні юристи пояснили правоохоронцям, що підготовчі роботи, такі як нарізка арматури, зварювальні роботи тощо, на території будівельного майданчику також слід вважати будівельними роботами. Адже оперативники у діях робітників не вбачають порушень, на їхню думку, мабуть, мають працювати техніка, заливатись бетон, вбиватись сваї.

До речі, саме про ці нюанси говорила пані Макогон (на відео) вчора під час круглого столу ініціативних груп зі скандальних забудов Тернополя.

Читайте також: Тернопіль часів “надалізму”: за круглим столом об’єднались активісти з усіх незаконних забудов міста (Фото – Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE