Politerno > Україна і світ > Гей-парад в Києві: християнам потрібно зайняти активну позицію в боротьбі за сімейні цінності

Гей-парад в Києві: християнам потрібно зайняти активну позицію в боротьбі за сімейні цінності

  • 14 Червня, 2018
  • 2575 Переглядів
  • 0

18 червня в Києві заплановано проведення гей-параду або як його ще називають – «Марш рівності». Залучити для охорони дійства планують близько тисячі силовиків, включаючи Національну гвардію. Очевидно, що охороняти групу неформалів будуть за кошти платників податків.

Цей захід обурює користувачів соціальних мереж.

«У бідній країні, де роботи непочатий край в кожній сфері, де маса чоловічого населення знищено на війні, знищено алкоголізмом та наркоманією, саме час для таких “експериментів”? Дивує, що є вже маса людей, які всупереч власній совісті бояться висловити свою позицію ПРОТИ», – пише Олеся Банах.

У своєму пості в Facebook її підтримує Елізар Вітченко. Він не погоджується з популярною тезою про те, що сексуальні відхилення – це норма, яку потрібно підтримувати.

«Якщо подивитися історичну ретроспективу, то нам поступово, м’яко, але впевнено нав’язали те, що ЛГБТ – це норма життя… Це не норма, це результат гріха. Це результат спотворення нашого світу диявольською брехнею», – пише Елізар.

Адріан Буковинський – експерт з питань сімейної політики та сімейних відносин, кандидат філософських наук, президент всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я» вважає, що гей-паради – це не просто безвинна хода, а частина стратегії, яка може значно вплинути на українське законодавство.

«Сьогодні в офіційних планах уряду вже зафіксована легалізація одностатевих шлюбів з правом усиновлення дітей, введуть відповідні зміни в навчальних програмах для наших дітей і онуків. Все буде відбуватися так, як це вже відбувається в деяких країнах Євросоюзу. Наших дітей навчатимуть відповідних прав і можливостей. Наприклад, дітям в молодших класах будуть вкладати в голови можливість змінити свою стать в майбутньому (тобто вибрати відповідний вид гендеру), тому що вони ще не можуть бути впевнені ким хочуть бути. Їм будуть розповідати, що сім’я з двох батьків, або з двох мам це цілком нормально, тому що є різні види родини. Що вони повинні бути толерантними до таких виборів, тому що це права людини, і тому подібне», – пише Адріан.

Також він акцентує увагу на тому, що витрати на проведення гей-параду будуть покриті з бюджету країни, а значить за рахунок податків.

«Гей -парад пройде з залученням для охорони дійства багатьох тисяч силовиків, включаючи Національну гвардію. Очевидно, що охороняти групу неформалів будуть за наші гроші, тобто кошти платників податків».

Щоб не допустити подібних наслідків християнам потрібно зайняти активну позицію в боротьбі за сімейні цінності. Якщо ви проти проведення Гей-параду в Україні, поділіться цим записом у себе на сторінці. Не бійтеся висловлювати свою думку!

Прес центр Global Christian Support

Читайте також: Майже три тисячі тернополян взяли участь у ході на підтримку сімейних цінностей (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE