Politerno > Інше > Артеменко заявив, що Парубій і Пашинський причетні до розстрілів на Майдані (Відео)

Артеменко заявив, що Парубій і Пашинський причетні до розстрілів на Майдані (Відео)

  • 23 Червня, 2018
  • 3595 Переглядів
  • 0

Колишній народний депутат з фракції РПЛ Андрій Артеменко заявив, що має докази причетності спікера Верховної Ради Андрія Парубія, народного депутата від “Народного фронту” Сергія Пашинського та інших політиків до розстрілів на Майдані у лютому 2014 року.

Таку заяву Артеменко зробив в інтерв’ю телеканалу NewsOne.

“Я, будучи переконаним в тому, що український народ заслуговує знати правду, написав заяву в Оболонський суд про те, що готовий дати свої свідчення про те, що саме відбувалося з моєю участю під час Майдану, які саме рішення було прийнято керівництвом Майдану. Люди, які намагалися очолити Майдан, вони є сьогодні владою і є винуватцями того, що ми втратили Крим і втратили дуже багато життів. Я маю на увазі, перш за все, наші відносини з сьогоднішнім спікером ВР Парубієм, з яким у нас були деякі розмови і деякі зустрічі під час Майдану, і я хотів би розповісти деякі деталі, як саме приймалися рішення під час подій 18-20 лютого. Я маю на увазі деякі наші відносини з паном Пашинським, з яким ми обговорювали деякі аспекти того, що відбувалося на Майдані. А також деякі інші лідери, зокрема, Кличко, Яценюк та інші”, – сказав Артеменко.

За його словами, саме через намір зробити цю інформацію публічною йому було відмовлено у відкритому допиті Оболонським районним судом Києва, який сьогодні розглядав справу щодо держзради екс-президента Віктора Януковича.

Андрій Артеменко, який наразі знаходиться у Сполучених Штатах Америки, повідомив, що збирається провести прес-конференцію у Вашингтоні, аби зробити публічною відому йому інформацію.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE