Politerno > Україна і світ > Медведєв незаконно відвідав анексований Крим

Медведєв незаконно відвідав анексований Крим

  • 29 Липня, 2018
  • 1251 Переглядів
  • 0

Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв 29 липня прибув до анексованого Севастополя, де відбувся військовий парад на честь Дня Військово-морського флоту Росії.

Про це повідомляє “Радіо Свобода“.

За повідомленням російських інформагенцій, Медведєв прибув до Севастополя ввечері 28 липня і взяв участь в урочистому концерті, присвяченому 1030-річчю хрещення Русі.

У неділю командувач Чорноморським флотом РФ Олександр Моїсеєв провів огляд бойових кораблів, вилаштуваних у парадному порядку. Цьому передували урочистий молебень та покладання квітів до меморіальної стіни на честь оборони міста в 1941–1942 роках.

Сам Медведєв розмістив фото з відвідин військового параду на своїй сторінці у Facebook.

Справжньою причиною приїзду Медвєдєва до Криму місцеві ЗМІ називають засідання з розгляду виконання “федеральної цільової програми” розвитку окупованого міста.

Серед проблем – провал туристичного сезону, занепад комунального господарства, неналежний стан доріг, відсутність очисних споруд, на які були виділені два мільярди рублів (це близько 800 мільйонів гривень).

Востаннє Медведєв приїздив до Севастополя у серпні 2017 року.

Як повідомлялось, Державний департамент США оприлюднив офіційну Декларацію щодо Криму, в якій вказав, що не визнає анексії півострова Росією.

Канада також підтвердила свою повагу до територіальної цілісності України, засудила анексію Криму, а також закликала Росію до звільнення українських політв’язнів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE