Politerno > Україна і світ > Медведчук погодився вступити у партію “За життя”

Медведчук погодився вступити у партію “За життя”

  • 29 Липня, 2018
  • 1437 Переглядів
  • 0

Кум Володимира Путіна та лідер “Українського вибору” Віктор Медведчук прийняв запрошення вступити в партію “За життя” і очолити напрямок щодо “відновленню миру” з Росією.

Про це заявив народний депутат і лідер партії “За життя” Вадим Рабінович в ефірі телеканалу “Україна”.

Він зазначив, що 25 липня у прямому ефірі представляв програму своєї партії – а глядачі голосували за тих, кому можна довірити той чи інший напрямок.

“Українці запропонували, щоб Віктор Медведчук очолив напрямок із відновлення миру з Росією, відновлення переговорів із СНД”, – зазначив Рабінович.

За його словами, в середу він запросив Віктора Медведчука в свою партію – у четвер розмовляв із ним і той погодився.

“Він, академік із медицини Євген Педаченко та Віктор Суслов (спец по економіці) уже погодилися вступити в нашу партію – із чим я й вітаю команду “За життя”, – заявив депутат.

Читайте також: Росія перемогла Україну у суді щодо права на ділянки магістрального “трубопроводу Медведчука” – Луценко

Рабінович додав, що Валентин Наливайченко та Віталій Шабунін, за яких теж проголосували виборці, відмовилися від пропозиції, яку він знехотя зробив.

Лідер “За життя” сказав, що пропонує провести референдум на тему, яку країну будувати.

“Ми пропонуємо швейцарський тип. Швейцарію Східної Європи – незалежну, нейтральну, позаблокову державу”, – заявив Рабінович.

Прес-служба Медведчука також повідомила, що той прийняв пропозицію Рабіновича.

“Я підтримую програму, цілі і завдання партії “За життя” – партії миру і творення, яку, переконаний, підтримають і мільйони українців. Я приймаю пропозицію Вадима Рабиновича і щиро дякую йому і всім, хто висловив мені довіру, проголосував за мою кандидатуру”, – заявив кум президента Росії.

“Мир на Донбасі, відновлення відносин із Російською Федерацією та країнами СНД – ось ключові завдання, які стоять перед Україною, перед усіма нами”, – додав Медведчук.

Як відомо, президент України уповноважив Медведчука вести переговори про обмін полонених, адже той має добрі взаємини з Путіним.

Медведчук і його “Український вибір” неодноразово виступали за федералізацію України.

Читайте також: Геращенко каже, що Медведчук у Мінську з’явився з подачі Путіна

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE