Politerno > Україна і світ > У пошуках кращого життя з України щохвилини їде двоє людей

У пошуках кращого життя з України щохвилини їде двоє людей

  • 14 Серпня, 2018
  • 1137 Переглядів
  • 0

Починаючи з кінця березня 2018 року, з України на заробітки за кордон вже виїхало понад 400 тисяч трудових мігрантів.

Таку статистику оприлюднив ресурс ukrainianpeopleleaks.com, який спеціалізується на онлайн-підрахунку громадян, що виїхали за межі країни.

Згідно з лічильником Ukrainianpeopleleaks, щохвилини з України виїжджають двоє заробітчан.

Відзначимо, що в алгоритм обчислень були закладені цифри, озвучені головою українського МЗС Павлом Клімкіним. За його даними, щомісяця з України на заробітки виїжджають 100 тисяч осіб.

Що стосується Мінсоцполітики, то там провели більш масштабні підрахунки і заявили, що трудова міграція вже встигла зачепити 9 мільйонів українців.

Натисни: Щохвилини з України виїжджають двоє заробітчан

Як повідомлялось, у департаменті податків і зборів з фізичних осіб ДФС заявили, що усі громадяни, які отримали доходи з-за кордону – спадщину, гонорари, авторські виплати, дивіденди або просто зарплатню, мають їх задекларувати. При цьому декларацію вони повинні подати незалежно від того, чи були з цих сум утримані податки.

Фіскальна служба постійно проводить роз’яснювальну роботу з тими громадянами, які можуть мати іноземні доходи, зокрема, з відомими артистами, спортсменами, моряками, а також мешканцями прикордонних районів, які виїжджають працювати до сусідніх країн.

Читайте також: За п’ять місяців українські заробітчани переказали додому на 30% більше грошей

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE