Politerno > Україна і світ > Вдова, дочка та водій вбитого сумського екс-депутата “знайшлися” в Росії

Вдова, дочка та водій вбитого сумського екс-депутата “знайшлися” в Росії

  • 21 Серпня, 2018
  • 1853 Переглядів
  • 0

Безвісти зниклі вдова і дочка вбитого екс-депутата Сумської міськради Анатолія Жука, а також їх водій, перебувають у Росії

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін.

«Сьогодні ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісти зниклі вдова і дочка, а також водій убитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського відділення Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука знаходяться в РФ. За нашими даними, жінка була затримана прикордонниками РФ при незаконному перетині кордону в районі Єлизаветівки Глушківського району Курської області», – йдеться в повідомленні.

За словами Аброськіна, «невтішна вдова і колишній водій попросили в РФ політичного притулку».

Він підкреслив, що раніше Ганна Жук, яка під час вбивства знаходилася поруч з чоловіком, відмовилася співпрацювати з поліцією через погане самопочуття, а її адвокат звинувачував поліцейських в «безсердечності».

«Однак таке« погане самопочуття »не завадило їй вночі перейти кордон», – заявляє перший заступник голови Нацполіціі.

Аброськін також повідомив, що поліція продовжує працювати над тим, щоб встановити і знайти всіх причетних до вбивства і з’ясувати обставини вчиненого злочину.

Нагадаємо, екс-депутата Сумської міськради і колишнього главу земельної комісії  Анатолія Жука виявили в четвер, 2 серпня, у дворі власного будинку – його застрелили уві сні. 8 серпня в поліцію надійшло 3 заяви про зникнення дружини і дочки загиблого.

Як повідомлялось, представництво ООН в Україні, вслід за посольствами США та ЄС, закликає уряд та правоохоронні органи провести ефективне розслідування нещодавніх нападів на громадських активістів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE