Politerno > Україна і світ > Керівництво Укравтодору викрили на розкраданні більше 30 млн державних коштів

Керівництво Укравтодору викрили на розкраданні більше 30 млн державних коштів

  • 25 Вересня, 2018
  • 1978 Переглядів
  • 0

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю спільно з Головним слідчим управлінням СБУ викрили на привласненні державних коштів посадовців Державного агентства автомобільних доріг.

Про це повідомляє прес-служба СБУ

Зазначається, що наразі перевіряється факт, коли один із керівників агентства сприяв у перемозі під час публічних закупівель з розробки проектної документації підконтрольному приватному підприємству.

Повідомляється, що оперативники СБУ задокументували, що внаслідок “допомоги” чиновника комерсанти протягом 2017-2018 років перемогли на відкритих торгах на загальну суму понад 30 мільйонів гривень.

Встановлено, що посадовець перед призначенням на керівну посаду Укравтодору входив до топ-менеджменту цього приватного підприємства.

Як відомо, за підрахунками Укравтодору, для капітального ремонту всіх доріг, які сполучають населені пункти по всій території України, необхідно виділити 2 трильйони гривень.

У держбюджеті на 2018 рік 44 млрд гривень закладено на ремонт доріг (з них 32,6 млрд гривень – бюджет Державного дорожнього фонду).

Читайте також: Руслан Коцаба про Степана Барну та “40-метрову схему” Богдана Юлика (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE