Politerno > Тернопільщина > До Тернополя приєдналися п’ять сіл Зборівського району

До Тернополя приєдналися п’ять сіл Зборівського району

  • 5 Жовтня, 2018
  • 1877 Переглядів
  • 0

Фото: “Доба”

Тернопільська міська рада надала згоду на приєднання до Тернопільської міської територіальної громади п’яти навколишніх сіл. 

Сьогодні, 5 жовтня, на пленарному засіданні сесії Тернопільської міської ради депутати схвалили ряд проектів рішень: «Про надання згоди на добровільне приєднання Курівецької сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади», «Про надання згоди на добровільне приєднання Малашовецької сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади», «Про надання згоди на добровільне приєднання Чернихівської сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади», «Про надання згоди на добровільне приєднання Кобзарівської сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади», «Про добровільне приєднання Городищенської сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади».

Також на сесії схвалили проект рішення «Про схвалення проекту рішення «Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення».

Нагадаємо, що навколишні громади, які приєдналися до Тернополя отримають пільги. Зокрема можливість на безоплатне надання меддопомоги та безоплатні рецепти, а також зубне протезування. Також безкоштовні освітні послуги, зокрема, в дошкільних та позашкільних навчальних закладах, закладах культури й фізичної культури.

Читайте також: Хороша міна при дуже поганій грі. Як Надал заманює навколишні села в Тернопільську ОТГ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE