Politerno > Україна і світ > Фонд держмайна знову відкладає велику приватизацію

Фонд держмайна знову відкладає велику приватизацію

  • 5 Жовтня, 2018
  • 1303 Переглядів
  • 0

Фонд держмайна планує, що практично по всіх об’єктах великої приватизації конкурси з продажу відбудуться у 2019 році, а не цього року, як говорилося раніше.

Як передає УНІАН, про це на засіданні Спеціальної комісії Верховної Ради з питань приватизації заявив в.о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров.

“Ми вже можемо констатувати факт, що з тих об’єктів великої приватизації, які ми намітили, за більшістю з них процес приватизації переноситься на 2019 рік”, – сказав він.

За словами Трубарова, цього року, швидше за все, вдасться приватизувати лише “Центренерго”, щодо якого Кабінет міністрів цієї середи затвердив стартову ціну та умови продажу. Конкурс із приватизації держпакета акцій цього підприємства має відбутися наприкінці листопада або початку грудня цього року.

Як повідомлялося, 10 травня Кабінет міністрів на своєму засіданні затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік, до якого увійшло 26 об’єктів. Пізніше цей список скоротився до 23 підприємств.

11 червня Фонд державного майна України видав 22 накази про приватизацію об‘єктів великої приватизації. Це перший великий перелік підприємств для продажу за останні щонайменше 10 років.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE