Politerno > Україна і світ > Затверджено список об’єктів великої приватизації на 2018 рік – тепер їх 23

Затверджено список об’єктів великої приватизації на 2018 рік – тепер їх 23

  • 30 Травня, 2018
  • 1670 Переглядів
  • 0

Уряд опублікував розпорядження щодо об’єктів великої приватизації держвласності у 2018 році.

Як передає «Слово і Діло», відповідно до опублікованого прес-службою КМУ документа, до переліку увійшли 23 об’єкти великої приватизації.

Так, в опублікованому списку є п’ять обленерго (Тернопільобленерго, Запоріжжяобленерго, Харківобленерго, Миколаївобленерго, Хмельницькобленерго) і чотири теплогенеруючих підприємства (Херсонська ТЕЦ, Дніпровська ТЕЦ, Криворізька теплоцентраль, Сєвєродонецька теплоелектроцентраль), а також компанія Центренерго.

Також до переліку увійшли Об’єднана гірничо-хімічна компанія, вугільна компанія Краснолиманська, Турбоатом, Азовмаш, завод Електроважмаш, Дніпровський електровозобудівний завод, Одеський припортовий завод, Сумихімпром, Запорізький титано-магнієвий комбінат, Президент-Готель, ВАТ Оріана, ПрАТ Індар, Украгролізинг.

Таким чином, в остаточний перелік не потрапили Завод алюмінієвої фольги, Аграрний фонд і Державна продовольчо-зернова корпорація України.

Нагадаємо, на початку травня урядовий комітет затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік, в який увійшло 26 об’єктів.

Як повідомлялось, Верховна Рада України на пленарному засіданні 18 січня 2018 року прийняла закон про приватизацію державного майна.

Перед цим лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко попереджала, що президент і прем’єр-міністр разом із більшістю в парламенті протягують закон про приватизацію стратегічних об’єктів власності України. За її словами, “Батьківщина” категорично проти проведення приватизації стратегічних об’єктів, а тим більше під час війни на Сході України.

Читайте також: Як під прикриттям виконання вимог МВФ готується фінальний дерибан держмайна

або У 2018 році розпродаж українських держпідприємств буде передчасним – експерт

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE