Politerno > Україна і світ > На акції під МВС щодо замаху на активіста, постраждала людина

На акції під МВС щодо замаху на активіста, постраждала людина

  • 10 Жовтня, 2018
  • 1235 Переглядів
  • 0

На акції під Міністерством внутрішніх справ сталася сутичка, одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє з місця подій кореспондент “Укрінформу“.

Це сталося в той час, коли активіст Сергій Мазур, у квартиру якого вночі кинули гранату, та група депутатів зайшли в будівлю МВС на зустріч із силовиками.

Також на акції під МВС невідомі облили журналістку телеканалу Newsone кефіром. Після інциденту нападники намагалися втекти з місця події.

Одного з нападників начебто затримали, а інший, який представився Борисом Олійником з ГО “Невідомий патріот”, стверджує, що його поранили правоохоронці.

Медики всім потерпілим надали допомогу.

На акції присутня поліція діалогу, але наразі коментарів немає.

На цей час під будівлею МВС перебуває до 50 активістів, дехто в балаклавах. Рух транспорту вулицею Богомольця перекрито. Будівлю МВС охороняють кілька десятків правоохоронців.

Раніше  активісти партії ВО “Свобода” та інших націоналістичних організацій анонсували намір прийти до будівлі Міністерства внутрішніх, щоб заявити про “неприпустимість можливого затягування розслідування нападу на квартиру координатора організації С14 Сергія Мазура та інших громадських активістів”.

Як відомо, у Борисполі Київської області у вікно квартири координатора організації С14 Сергія Мазура невідомі кинули вибуховий пристрій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE