Politerno > Україна і світ > У Києві відбулося засідання Національної платформи “Новий економічний курс України”

У Києві відбулося засідання Національної платформи “Новий економічний курс України”

  • 19 Жовтня, 2018
  • 1561 Переглядів
  • 0

Національна платформа «Новий економічний курс України» об’єднає інтелектуалів країни для того, щоб дати чіткий план відновлення економіки держави.

Про це Юлія Тимошенко зазначила під час першого засідання Національної платформи №2 «Новий економічний курс України», яка відбувається сьогодні у Києві.

У заході беруть участь близько 100 провідних економічних експертів, включаючи групу розробників «Нового економічного курсу».

«Сьогодні ми проводимо першу сесію Національної платформи, яка має на меті об’єднати всі інтелектуальні сили країни. Для того, щоб доробивши проект НЕК, дати Україні чіткий дороговказ, покроковий план, як після перезавантаження влади приступити до відновлення сильної економіки, до побудови замість сировинної економіки інноваційного розвитку», – зазначила на початку засідання лідер «Батьківщини».

Учасники Національної платформи, підкреслила голова партії, обговорять всі напрями важливих змін для того, «щоб підприємці мали можливість створювати сильну економіку та сильну країну».

Читайте також: Чому Тимошенко базує Новий еконмічний курс на теорії технологічних укладів

Також Юлія Тимошенко заявила, Україна має покладатися на національний інтелект, адже саме він зможе дати чіткий і правильний план розвитку держави.

«Національний інтелект може створити для країни правильний шлях розвитку. Я вірю, саме такими силами ми зможемо накреслити Новий економічний курс, який стане дороговказом, планом дій нового керівництва держави», – переконана вона.

Юлія Тимошенко зауважила, що за 27 років Україна отримала безліч порад з-за кордону.

«Добре, що весь світ намагається допомогти нам пройти цей шлях змін і встановити соціально орієнтовану економіку. Але, на жаль, не всі поради виявились ефективними. Сьогодні ми не можемо констатувати, що наша країна є економічно процвітаючою. Настав час покладатися на свій український національний інтелект», – сказала лідер партії.

На її переконання, після перезавантаження влади нова політична команда разом із фахівцями почне втілювати курс як вивірену всією інтелектуальною Україною програму дій.

«Ми зможемо дати не менше 7% зростання економіки на рік. Ми зможемо замінити відсталу сировинну економіку на інноваційну, провести фахову програму детінізації, деофшоризації економіки, демонополізувати всі галузі нашого економічного життя, щоб на основі справжньої конкуренції, справжнього ринку дати розвиток цим галузям. Це світла і правильна мета», – наголосила Юлія Тимошенко.

Детальна інформація на сайті Нового економічного курсу.

Читайте також: Саміт чи конференція: хто правий – радикал Вовк із пропогандистом Порошенка, чи “Батьківщина”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE