Politerno > Україна і світ > В Україні придумали нову схему дерибану грошей – Економіст

В Україні придумали нову схему дерибану грошей – Економіст

  • 19 Листопада, 2018
  • 1295 Переглядів
  • 0

На думку експерта з економічних питань Всеволода Степанюка, зрив опалювального сезону криється в бездіяльності Кабінету міністрів і НАК “Нафтогаз”.

“Комунальна це одна з форм державної власності. І виходить, що одне державне підприємство не може домовитися з іншим. Питання: навіщо тоді взагалі влада? Якщо Коболєв думає, що він голова структури Сороса, то він помиляється. Він голова на 100% держпідприємства і повинен думати не про прибутки, а про державні інтереси”.

“В Україні будується система дерибану грошей, причому підводять під це законодавство таким чином, щоб ніхто не ніс за це відповідальності в принципі”.

“Найголовнішою причиною є не тільки помилки управлінські та умисел, а й ненормальні ціни на комунальні та газ. У нас не враховують специфіку централізованого опалення: більшість платять, але їм відключають разом з боржником. І ніхто не несе відповідальності: ні в одному контракті не прописана відповідальність компанії-постачальника за ненадання послуг”.

“А наші правителі придумують тільки причини: то війна, то газ дорогий. Тільки вичавлювання останніх соків з громадян України. Не тільки через низькі зарплати їдуть люди з країни”.

“І чому мовчить Антимонопольний комітет? У нас же немає ринку комунальних послуг, коли у нас стовідсоткова природна монополія”.

“Уряд не цікавить, що мерзнуть і хворіють. Боротьба йде за потоки бабла, а не здоров’я і соціальні гарантії”.

Читайте також: “Нафтогаз” підпише контракт зі своєю “дочкою” на 85 мільярдів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE